Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Έκπληξη η υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές! - Ποια διάσημη Ελληνίδα θα είναι στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη;

Είναι πάρα πολύ εντυπωσιακή!

16 Μαρτίου 2019 18:30
Έκπληξη η υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές! - Ποια διάσημη Ελληνίδα θα είναι στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη;

Έκπληξη ήταν όταν μάθαμε ποια διάσημη Ελληνίδα θα είναι υποψήφια στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη! Στις δημοτικές εκλογές λοιπόν θα την δούμε υποψήφια στην παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη! Ο λόγος για την Κατερίνα Γκαγκάκη!

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της Ελληνικής showbiz και κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Ο λόγος για την Κατερίνα Γκαγκάκη την Σύμβουλο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, ραδιοφωνική παραγωγός, παρουσιάστρια.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και, μεταξύ άλλων, επιβεβαίωσε τις φήμες που ακούγονταν τον τελευταίο καιρό πως κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές.

«Αποφάσισα ότι θα κατέβω με τον Κώστα Μπακογιάννη στις δημοτικές εκλογές. Την Αθήνα την αγαπάω περισσότερο από κάθε άλλη πόλη της Ευρώπης, οπουδήποτε και αν έχω ζήσει και είπα ΟΚ. Δεν ξέρω να σας πω για αξιώματα ή για συγκεκριμένα αντικείμενα, αλλά αν μπορώ να βοηθήσω να βοηθήσω. Αν φτάνει αυτό καλώς. Φαίνεται ότι μπορεί και να φτάνει».

Πηγή: youweekly.gr

Τι συμβαίνει με τον Κώστα Μπακογιάννη και την Σία Κοσσιώνη;

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός κατεβαίνει στις εκλογές!

Μια είδηση που μας προκάλεσε έκπληξη!

«Θα είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, στην «Αθήνα ψηλά» και θα αναλάβω τον τομέα του πολιτισμού», ανέφερε η ηθοποιός.

Τις δυνάμεις της στην πολιτική θα δοκιμάσει η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, η οποία θα είναι υποψήφια στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Η ηθοποιός βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και αποκάλυψε η ίδια το επόμενο βήμα της.

«Θα κάνω και κάτι άλλο που είναι τελείως έξω από τα καλλιτεχνικά, αλλά και αυτό θεωρώ ότι είναι μέρος της προσφοράς που πρέπει να έχεις ένας πολίτης και ένας άνθρωπος. Θα είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, στην «Αθήνα ψηλά» και θα αναλάβω τον τομέα του πολιτισμού, εφ' όσον εκλεγεί και εφ' όσον εκλεγώ και εφ' όσον είναι όλα τα πράγματα σωστά» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλον τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share