Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Αστρολογικές προβλέψεις: Τα Ζώδια σήμερα 22/03/2013 by F’Ariel!

22 Μαρτίου 2013
Αστρολογικές προβλέψεις: Τα Ζώδια σήμερα 22/03/2013 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Παρασκευή σήμερα, έφτασε ως δια μαγείας και ακόμα ένα τριήμερο βρίσκεται μπροστά, όλο δικό μας! Θετική ενέργεια και θετική σκέψη! Με αυτά θα ξεκινήσω την ημέρα μου και ότι προκύψει στη συνέχεια! Σίγουρα ο πρωινός ήλιος φταίει, τα σχεδόν ανθισμένα λουλούδια, ο ζεστός αέρας και το γεγονός ότι τελικά σκέφτομαι να απολαύσω αυτά που ήδη έχω στη ζωή μου και ας είναι μικρά, απλά, φτωχικά πράγματα! Όμως όταν κοιτάζω τα λουλούδια μου, σκέφτομαι τι έχει μεγαλύτερη αξία τελικά? Ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο, μια ανθοδέσμη γεμάτη από χρώματα και ευωδίες ή ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι?? Και τα δυο από τη γη προέρχονται, όμως τα λουλούδια χαρίζουν αγάπη και ομορφιά, ενώ τα διαμάντια πολέμους και βία! Όχι και επειδή δεν είμαι Μέρλιν, θα διαλέξω απλά ένα μπουμπούκι, σκούρο κόκκινο με καταπράσινο κοτσάνι και θα το κοιτώ, θα το ξανά κοιτώ και θα μπορώ να ονειρεύομαι τα δικά μου παραμύθια...


Κριός

Καλά μη κάνετε μουτράκια πρωί-πρωί και μη τα βάζετε με τους δικούς σας ανθρώπους, τύπου είστε μόνοι σε αυτό τον κόσμο και κανείς δε σας καταλαβαίνει.. Κάνετε λάθος σε αυτό και αντί να κατεβάσετε τη προβοσκίδα, συζητήστε μαζί του τους προβληματισμούς σας και θα δείτε ότι τελικά είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Ερωτικά αντιθέτως είστε φωτιά που καίει, να μια ωραία ευκαιρία να τα δώσετε όλα εκεί και να ξεφύγετε λιγάκι..!!

Ταύρος

Όλα είναι μια χαρά στη ζωή σας, αν εξαιρέσουμε τα ερωτικά σας ζητήματα για αυτό χαλαρώστε λιγάκι, όχι πολύ..!! Η θετική ενέργεια θα είναι το στοιχείο σας πρωί-πρωί, καιρός ήταν θα έλεγα, αφού η αλλαγή ξεκινάει πρώτα από μέσα μας και μετά πηγαίνει προς τα έξω! Συνεχίστε σταθερά το έργο σας και το μυαλό σας λίγο συγκεντρωμένο, όχι τίποτα άλλο, ας φύγει η ημέρα όσο πιο ήρεμα γίνεται. Έρχονται πολύ καλύτερες ημέρες για εσάς, θα το δείτε!

Δίδυμος
Τα άστρα σας στέλνουν σήμερα χαρωπά, όμως θα πρέπει πρώτα να τα αντιληφθείτε και να κινηθείτε αναλόγως! Σε καμία περίπτωση μη καθίσετε με τα χέρια σταυρωμένα, γιατί πάλι θα βιώσετε έναν μικρό Γολγοθά και δε το θέλουμε αυτό! Επαναστατήσατε, φάγατε τα μούτρα σας, τα είδατε όλα, όμως τώρα πρέπει να ανασκουμπωθείτε και να φτιάξετε τα πάντα τριγύρω σας. Αφήστε τους δικούς σας ανθρώπους λίγο σε ησυχία γιατί είναι έτοιμοι να σας σιχτιρίσουν..!!

Καρκίνος
Λίγο διαφορετικοί θα είστε σήμερα, αφού πλέον δεν αντέχετε άλλο τη πίεση και το καλούπι που σας έχουν χώσει γενικώς και θα τη κάνετε την έκπληξη! Καλό είναι να προσέξετε λιγάκι τα λόγια σας, γιατί ουσιαστικά είστε ευαίσθητα πλασματάκια και μετά παίζει να μετανιώσετε, όμως το κακό θα έχει γίνει! Νέες επαγγελματικές προτάσεις πέφτουν στο τραπέζι και θα μπορέστε να πετύχετε κάτι που καιρό θέλατε.. Χαρείτε τώρα που παίζει και αφήστε τα σοβαρά από εβδομάδα!

Λέων
Είστε πολύ καλά ψυχολογικά, άσχετα εάν γκρινιάζετε κάπως! Το κουλό είναι ότι θα σκάσουν όλα τα θέματα μαζί και θα πρέπει συγχρόνως να λύσετε θέματα από το παρελθόν και από την άλλη να ξεκινήσετε κάτι καινούριο! Τα άστρα όμως κρύβουν και άλλες εκπλήξεις, αφού πλέον σας θέλουν ερωτευμένους και με σχέση σταθερή μάλιστα! Όσο και αν το αποφεύγετε, θα κάτσει η γνωριμία η καλή και είτε το θέλετε, είτε όχι θα συμβεί το μοιραίο. Μην αντιστέκεστε, δώστε τα όλα!

Παρθένος
Είστε πολύ ανεβασμένοι ψυχολογικά και φταίει η δουλειά σας και μόνο!! Οι αλλαγές που είχατε στο μυαλό σας έχουν αρχίσει ήδη και συμβαίνουν και το μόνο που σας νοιάζει είναι το νέο σας όνειρο. Η άνοιξη σας έχει πιάσει κάπως και θέλετε να δημιουργήσετε νέες καταστάσεις, αυτό μεν θα σας δώσει το μπράβο που αξίζετε, όμως θα σπαταλήσει όλο σας το χρόνο. Οι δεσμευμένοι καλά θα κάνετε να αλλάξετε λίγο μυαλά γιατί σας βλέπω μόνους και έρημους..

Ζυγός

Μυστήρια ημέρα αφού έχετε βαρεθεί τα πάντα και ιδιαίτερα τους καλούς τρόπους! Θα σας γυρίσει κάπως και ξαφνικά θα ξεστομίσετε λόγια, ναι μεν αληθινά όμως θα προκαλέσουν αναταραχές και παρεξηγήσεις! Βγάλτε τον Ζυγό από μέσα σας, συγκρατηθείτε και παίξτε αυτό το εγκεφαλικό παιχνίδι που λίγοι γνωρίζουν να το χειρίζονται..!! Επαγγελματικά κάποιοι δε ξέρετε τι ημέρα σας ξημερώνει, όμως τα άστρα έχουν τα καλύτερα σχέδια για εσάς!

Σκορπιός
Μια χαρά είστε για αυτό αφήστε τη γκρίνια και τη μουρμούρα! Τα επαγγελματικά σας ζητήματα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν, αφού εκεί που νιώθετε ότι όλα τελείωσαν μια χαρά, εκεί θα ξεκινήσει και ο επόμενος γύρος! Όμως μην ανησυχείτε, όλα παροδικά είναι και τα καλύτερα έρχονται! Ερωτικά όμως είστε σε μυστήρια φάση.. Ιδιαίτερα γοητευτικοί, πολύ ελκυστικοί, για αυτό ντυθείτε ωραία και ξετρελάνετε τον κόσμο.. Ποιος ξέρει τι βραδιά έρχεται για εσάς..

Τοξότης
Μια μέρα που θα είστε υπερβολικά συναισθηματικοί και ότι σας λένε θα το παίρνετε τις μετρητοίς και θα σας επηρεάζει κάπως.. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο Μπενάκης - Βγενάκης και να προχωρήσετε άφοβα στα δικά σας σχέδια! Όλο το σύμπαν είναι με το μέρος σας, για αυτό μη παρασύρεστε από κακοπροαίρετες κουβέντες! Ευχάριστες αλλαγές θα σας φτιάξουν ακόμα περισσότερο και θα καταφέρετε να αποδείξετε την αξία σας, πιο έντονα!

Αιγόκερως
Συγγνώμη που θα σας το πω, αλλά βογκάτε όλη μέρα κάθε μέρα, σα να ξεγεννάτε! Τι σας συμβαίνει? Έπεσαν τα καράβια σας απέξω..?? Όλα μια χαρά είναι, λίγη προσπάθεια ακόμα και θα βρεθείτε στο σημείο που θέλετε! Οργανώστε λιγάκι ακόμα τη κατάσταση και ας ξανά πείτε τα ίδια από την αρχή. Προφανώς μερικοί άνθρωποι θέλουν να ακούν τα ίδια και τα ίδια συνεχώς! Πάντως μια νέα πρόταση, λεφτά, κάτι καλό έρχεται.. Το νου σας!!

Υδροχόος

Λίγο καλύτερα σήμερα αφού έχετε ηρεμίσει κάπως, άσχετα εάν υπάρχουν αρκετά θέματα που σας βασανίζουν! Πρέπει να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε, να χαμογελάσετε και να βρείτε τη γαλήνη.. Αυτό βέβαια δε μπορεί να συμβεί με εσάς, αφού είστε συνεχώς σε εγρήγορση και πρέπει πάντα να βρίσκεστε μερικά βήματα μπροστά! Μη κάνετε σπατάλες, μαζευτείτε, γιατί ακόμα δεν έχετε πετύχει τους στόχους σας! Ερωτικά, αναρωτιέμαι υπάρχει το στοιχείο αυτό στη ζωή σας..??

Ιχθύες
Ναι θα καθίσετε στη καρέκλα και θα τη κάνετε τη ψυχοθεραπεία, αφού θα βρεθείτε με τους δικούς σας ανθρώπους και θα βγάλετε τα εσώψυχά σας! Η διάθεσή σας ευτυχώς καλή, αφού όλα προχωρούν όπως εσείς θέλετε. Θα βρείτε ακόμα και την υπομονή, να βοηθήσετε ανθρώπους που σας χρειάζονται και να δώσετε ευκαιρίες σε καταστάσεις που θεωρούσατε τελειωμένες. Τα μπογαλάκια σας και δρόμο.. Ξεκινήστε από νωρίς, άλλωστε σας αξίζει λίγη ηρεμία.

[email protected]

Για περισσότερα νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share