Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

Κύπρος: Αναπάντητα τα ερωτήματα για τον θάνατο του 10χρονου μαθητή! Αυτά είναι τα αδικήματα που διερευνώνται εναντίον των γιατρών.. (video)

Δείτε αναλυτικά....

13 Μαΐου 2018 20:55
Κύπρος: Αναπάντητα τα ερωτήματα για τον θάνατο του 10χρονου μαθητή! Αυτά είναι τα αδικήματα που διερευνώνται εναντίον των γιατρών.. (video)

Ο μαθητής τραυματίστηκε στο κεφάλι, ενώ έπαιζε Μπάσκετ! Το περιστατικό συνέβη στην Λάρνακα, ενώ ο 10χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λευκωσίας- αλλά οι γιατροί έκαναν λάθος διάγνωση, καταδικάζοντας το παιδί ουσιαστικά σε θάνατο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη από γνωστό ηθοποιό: "Η Αλίκη Βουγιουκλάκη άφηνε πάντα λιγάκι ανοιχτό το καμαρίνι της ώστε να φαίνεται έτσι... γυμνή..."

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star προβλήθηκαν πλάνα, όπου ξεσπούν οι γονείς του μικρού Σταύρου. Ημητέρα του ήταν εκείνη που μετέφερε τον Σταύρο στο νοσοκομείο στο τμήμα πρώτων βοηθειών. Μαρτυρά ότι η ίδια και η νοσοκόμα αμέσως κατάλαβαν ότι δεν είναι ένα απλό τραύμα. Ζητούσε επίμονα από δύο γιατρούς να τον εξετάσουν εξονυχιστικά, αλλά εκείνοι αδιαφόρησαν και δεν είδαν το αιμάτωμα που υπήρχε.

Οι γιατροί ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον, ότι είχε ο ένας αποκλειστικά την ευθύνη για την όλη διαδικασία και για την εξέταση του παιδιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor spoiler: Διέρρευσαν πλάνα από το έκτακτο συμβούλιο! Αυτές είναι οι νέες ομάδες (video)

Τα αδικήματα που διερευνώνται εναντίων τους είναι, όπως τα ανακοίνωσε ο κ. Ζαχάρίου Χαράλαμπος- Εκπρόσωπος Τύπου Αστυνομικής Διευθύνσεως Λάρνακας:

-Πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης,απερίσκεπτης, επικίνδυνης πράξης
-Ιατρική αμέλεια

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star- ο ένας γιατρός που κρατείται ζήτησε να γίνει νέα νεκροτομή στον άτυχο μαθητή. Ψυχολόγοι θα βρίσκονται στο πλευρό των συμμαθητών του που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share