ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξελίξεις που αφορούν στην επίθεση στον Δήμαρχο Ελευσίνας – Τι θα καταθέσει ο δράστης;

Εξελίξεις που αφορούν στην επίθεση στον Δήμαρχο Ελευσίνας – Τι θα καταθέσει ο δράστης;
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ακαταλόγιστο αναμένεται να επικαλεστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος συμβασιούχος, ο οποίος το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας μαχαίρωσε το δήμαρχο Ελευσίνας, Γιώργο Τσουκαλά. Ο 35χρονος αντιμετωπίζει τα πλημμελήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελία – σοκ από την ΠΟΕΔΗΝ: Βρετανός ασθενής μεταφέρθηκε από τους Παξούς Ιωάννινα… πεταμένος σε γκαράζ πλοίου

Η δίκη του, επρόκειτο να γίνει σήμερα από το Μονομελές Αυτόφωρο αλλά το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης, προκειμένου να προσέλθει και να εξεταστεί ως μάρτυρας ο κ. Τσουκαλάς. Η κατάθεση του κ. Τσουκαλά κρίθηκε κρίσιμη από το δικαστήριο, «προκειμένου να εξακριβωθεί η νοητική κατάσταση του κατηγορουμένου την ώρα της επίθεσης».

Σήμερα, ο δήμαρχος Ελευσίνας δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, καθώς, όπως κατέθεσε μάρτυρας «συνεχίζει να νοσηλεύεται και επιβεβαιώνει τα όσα έχει καταθέσει στην αστυνομία». Σε αυτή την κατάθεση, ο Γιώργος Τσουκαλάς φέρεται να έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη και τιμωρία του ανθρώπου που τον τραυμάτισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H πρώτη ανάρτηση του Νίνο μετά τον χωρισμό με την Χρυσή Βαρδινογιάννη! – Δείτε τι έγραψε ο τραγουδιστής

Τώρα, από την πλευρά του κατηγορουμένου, έγινε γνωστό πως ο 35χρονος «έκανε ότι έκανε σε μία στιγμή παροξυσμού και ζητάει συγνώμη». Μάλιστα, οι πληρηφορίες αναφέρουν πως όταν τελικά θα δικαστεί στις 8 Σεπτεμβρίου αναμένεται να υποστηρίξει πως δεν είχε «προηγούμενα» με τον δήμαρχο Ελευσίνας, ούτε επειδή ήταν δυσαρεστημένος με την επερχόμενη λήξη της σύμβασής του.

Κατά τις ίδιες πληρηφορίες, θα ζητήσει από το δικαστήριο να μην του καταλογίσει καμία ποινική ευθύνη για τις πράξεις του επικαλούμενος σοβαρή ψυχική νόσο. «Φροντίστε μέχρι να γίνει η δίκη σας να έχετε συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα ιατρικά έγγραφα», τον προέτρεψε η πρόεδρος του δικαστηρίου. Το αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης, πάντως, για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης δεν έγινε δεκτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ZARA: Το τέλειο παλτό για τον χειμώνα που έχει γίνει ήδη sold out! (Photo)

Μάλιστα, η εισαγγελέας του Μονομελούς Αυτοφώρου κατέθεσε αίτημα προκειμένου να διαβιβαστεί η δικογραφία στον εισαγγελέα για να διωχθεί ο συμβασιούχος με βαρύτερη κατηγορία (βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη). Το αίτημά της, ωστόσο, δεν έγινε δεκτό.

Πηγή protothema

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου