Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Τεταμένες οι σχέσεις με την Τουρκία: Στο "παρα ένα" αποφεύχθηκε ένοπλη κρίση στο Αιγαίο!

6 Ιουλίου 2017 15:56
Τεταμένες οι σχέσεις με την Τουρκία: Στο

Λίγα μέτρα χώρισαν Ελλάδα και Τουρκία από μία «θερμή» κρίση, μία ένοπλη σύγκρουση πριν 3 ημέρες, όπως ανέφεραν έγκυρες πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας!

Μαχητικό αεροσκάφος F16 της τουρκικής αεροπορίας, το οποίο παραβίαζε μαζί με άλλα μαχητικά του ίδιου τύπου τον Εθνικό Εναέριο Χώρο, ενεπλάκη σε αερομαχία με ελληνικό Mirage 2000 και κατά τη διάρκεια της αερομαχίας παραλίγο να πέσει επάνω σε ένα ελληνικό μαχητικό το οποίο είχε εγκλωβίσει ένα από τα F16 της τουρκικής ομάδας.
Το τουρκικό F16 πέρασε σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων μπροστά από τη μύτη του Mirage 2000 της ΠΑ, ο πιλότος του οποίου αντιλήφθηκε την κίνηση του Τούρκου πιλότου και με έναν απότομο ελιγμό κατάφερε να αποφύγει την σύγκρουση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 6 διάσημοι Έλληνες που ανακάλυψαν την αλήθεια κάνοντας τεστ DNA! - Οι διαμάχες και τα... στιγμιαία λάθη! (Photo)

Λίγα μέτρα χώρισαν Ελλάδα και Τουρκία από μία «θερμή» κρίση, μία ένοπλη σύγκρουση πριν 3 ημέρες, όπως ανέφεραν έγκυρες πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο pronews.gr. Μαχητικό αεροσκάφος F16 της τουρκικής αεροπορίας, το οποίο παραβίαζε μαζί με άλλα μαχητικά του ίδιου τύπου τον Εθνικό Εναέριο Χώρο, ενεπλάκη σε αερομαχία με ελληνικό Mirage 2000 και κατά τη διάρκεια της αερομαχίας παραλίγο να πέσει επάνω σε ένα ελληνικό μαχητικό το οποίο είχε εγκλωβίσει ένα από τα F16 της τουρκικής ομάδας. Το τουρκικό F16 πέρασε σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων μπροστά από τη μύτη του Mirage 2000 της ΠΑ, ο πιλότος του οποίου αντιλήφθηκε την κίνηση του Τούρκου πιλότου και με έναν απότομο ελιγμό κατάφερε να αποφύγει την σύγκρουση!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share