Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Masterchef 5: «Μαρίνα, κέρδισες σε giveaway του Φλωρινιώτη;» - «Κλάμα» με την ατάκα του Κουτσόπουλου

Ο κριτής δεν άφησε ασχολίαστη την εμφάνιση της!

6 Μαρτίου 2021 21:44
Masterchef 5: «Μαρίνα, κέρδισες σε giveaway του Φλωρινιώτη;» - «Κλάμα» με την ατάκα του Κουτσόπουλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Masterchef 5: Έδωσε ρέστα για ακόμη μια φορά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τις ατάκες του να προκαλούν «κλάμα» στο σημερινό επεισόδιο.

Οι παίκτες μπήκαν στην κουζίνα με σκοπό να ξεκινήσει η διαδικασία ψηφοφορίας αλλά και ορισμού των παικτών προς αποχώρηση, μαζί με τον Στέφανο που έχει βγει ήδη από το προηγούμενο επεισόδιο.

Ωστόσο, ο αγαπημένος κριτής θέλησε για ακόμα μια φορά να αποδείξει πόσο χιούμορ έχει, με αφορμή την αποψινή και καθόλου διακριτική εμφάνιση της Μαρίνας.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια επέλεξε να φορέσει μια μαύρη μπλούζα με πούλιες και στρας, κάτι που μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε! Έτσι, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν άντεξε και την ρώτησε: «Μαρίνα, κέρδισες σε giveaway του Φλωρινιώτη;»

Κλάμα» με την ατάκα του Κουτσόπουλου για την Μαρίνα στο Masterchef

MasterChef 5 - "Έξαλλη" η Ανούς με την Μαρίνα: "Είναι κακό και βρώμικο αυτό που έκανε" (video)

MasterChef 5: Με μεγάλες εντάσεις ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 και ειδικά ανάμεσα στις δύο ομάδες με τις αλλαγές που γίνονται.

Σημειώνεται ότι ένας από τους προηγούμενους διαγωνιζόμενους της εκπομπής μαγειρικής φαίνεται πως θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου.

Συγκεκριμένα μία ένταση υπάρχει με την Ανούς απέναντι στη Μαρίνα σχετικά με την μεταφορά της στην μπλε ομάδα όπου χαρακτήρισε "βρώμικη" την κίνηση αυτή.

Μεγάλες εξελίξεις στο παιχνίδι.

MasterChef 5: Το ξέσπασμα της Ανούς

Ειδικότερα στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η Ανούς δε δίστασε να «καρφώσει» με τον δικό της τρόπο για τη Μαρίνα για τον λόγο για τον οποίο την έστειλε στους Μπλε, χαρακτηρίζοντας κακή και βρώμικη τη στάση της.

«Είναι πιθανό να με έστειλε στους Μπλε, επειδή δεν κάνω τόση παρέα με τη Μαρίνα όσο οι υπόλοιποι», είπε η Ανούς απαντώντας στην ερώτηση των κριτών για την ανταλλαγή της.

Η Μαρίνα διαφώνησε και είπε πως ήταν αναγκαστικό να διώξει δύο άτομα, παρόλο που είναι στο ίδιο δωμάτιο και κάνουν παρέα.

Αναλυτικά τα σχόλια της Ανούς για τη Μαρίνα στο MasterChef

Η Ανούς ακούγοντας τις δηλώσεις της και μιλώντας αργότερα στην κάμερα είπε: «Δεν μπορώ να ακούω πράγματα που δεν πιστεύω. Το να θέτει πράγματα τα οποία δεν ισχύουν, είναι κακό και βρώμικο».

Δείτε το βίντεο:

 

Ροή ειδήσεων

Share