Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

MasterChef 5: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά την ομαδική δοκιμασία

Μεγάλο ήταν το χτύπημα

6 Μαρτίου 2021 00:15
MasterChef 5: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά την ομαδική δοκιμασία
Από Βασίλης Κατσιαούνης

MasterChef 5: Μεγάλες είναι οι εξελίξεις στο επεισόδιο (05/03) του MasterChef όπου δεν περίμενε κανείς την απόφαση για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Σημειώνεται ότι η ομάδα που κατάφερε και κέρδισε την ομαδική δοκιμασία ήταν η κόκκκινη με μικρή διαφορά από την μπλε ομάδα.

Συγκεκριμένα στην μπλε ομάδα και γενικά η Ηρώ υπέδειξε ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση από την ομάδα όπου θα είναι ο Στέφανος.

Μεγάλη υποψηφιότητα προς αποχώρηση.

MasterChef 5: Η απόφαση της Ηρώς

Ειδικότερα η μπλε ομάδα βγήκε χαμένη μετά την ομαδική δοκιμασία του MasterChef 5 και έτσι η Ηρώ, ως αρχηγός, έπρεπε να δείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, μετά και από το πλεονέκτημα που της δόθηκε από τους τρεις κριτές του διαγωνισμού.

Η ίδια είχε εξηγήσει πως θα προτιμούσε να έχει τη δυνατότητα να δώσει ασυλία σε κάποιον. Σε αυτή την περίπτωση θα έδινε την ασυλία στον Κωνσταντίνο, ο οποίος παρόλο που δεν νίκησε στο πιάτο με τα στρείδια, έδειξε πολύ σωστή στάση και έτσι ήθελε να τον ανταμείψει.

Ωστόσο το πλεονέκτημά της ήταν αρνητικό και έτσι έδωσε τον Στέφανο ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, καθώς όπως είπε δεν άκουγε κανέναν και έκανε ό, τι ήθελε εκείνος μέσα στην κουζίνα, γεγονός που τελικά του στοίχισε στο πιάτο του, το οποίο ηττήθηκε.

Το πλεονέκτημα που είχε η Ηρώ

MasterChef 5 - "Έξαλλη" η Ανούς με την Μαρίνα: "Είναι κακό και βρώμικο αυτό που έκανε" (video)

MasterChef 5: Με μεγάλες εντάσεις ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 και ειδικά ανάμεσα στις δύο ομάδες με τις αλλαγές που γίνονται.

Σημειώνεται ότι ένας από τους προηγούμενους διαγωνιζόμενους της εκπομπής μαγειρικής φαίνεται πως θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου.

Συγκεκριμένα μία ένταση υπάρχει με την Ανούς απέναντι στη Μαρίνα σχετικά με την μεταφορά της στην μπλε ομάδα όπου χαρακτήρισε "βρώμικη" την κίνηση αυτή.

Μεγάλες εξελίξεις στο παιχνίδι.

MasterChef 5: Το ξέσπασμα της Ανούς

Ειδικότερα στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η Ανούς δε δίστασε να «καρφώσει» με τον δικό της τρόπο για τη Μαρίνα για τον λόγο για τον οποίο την έστειλε στους Μπλε, χαρακτηρίζοντας κακή και βρώμικη τη στάση της.

«Είναι πιθανό να με έστειλε στους Μπλε, επειδή δεν κάνω τόση παρέα με τη Μαρίνα όσο οι υπόλοιποι», είπε η Ανούς απαντώντας στην ερώτηση των κριτών για την ανταλλαγή της.

Η Μαρίνα διαφώνησε και είπε πως ήταν αναγκαστικό να διώξει δύο άτομα, παρόλο που είναι στο ίδιο δωμάτιο και κάνουν παρέα.

Αναλυτικά τα σχόλια της Ανούς για τη Μαρίνα στο MasterChef

Η Ανούς ακούγοντας τις δηλώσεις της και μιλώντας αργότερα στην κάμερα είπε: «Δεν μπορώ να ακούω πράγματα που δεν πιστεύω. Το να θέτει πράγματα τα οποία δεν ισχύουν, είναι κακό και βρώμικο».

Δείτε το βίντεο:

 

MEDIA & TV

Ροή ειδήσεων

Share