Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ο αρχιμύστης Διονύσης του MasterChef… ξαναχτυπά: Υπέγραψε συμβόλαιο για πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία του Σειρηνάκη

Εσείς ποια θα θέλατε συμπρωταγωνίστριά του;

5 Μαρτίου 2021 17:18
Ο αρχιμύστης Διονύσης του MasterChef… ξαναχτυπά: Υπέγραψε συμβόλαιο για πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία του Σειρηνάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν ρωτήσεις κάποιον για τις κορυφαίες προσωπικότητες, που έχουμε περάσει από το MasterChef, σίγουρα θα σου αναφέρει τον Διονύση Πρώιο. Ο Αργεντίνος είχε κερδίσει άπαντες με τον χαρακτήρα του, το «εκρηκτικό» ταμπεραμέντο του, την… οινοποσία και τη παντοτινή του διάθεση για φλερτ.

Ο ίδιος, όμως, φαίνεται πως περνά ένα επίπεδο πιο μακριά, αφού πριν από λίγο έγινε γνωστό, ότι υπέγραψε συμβόλαιο με τη νέα πλατφόρμα Sirinaclub.com προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου με επίκεντρο τη ζωή του.

Διονύσης του MasterChef ταινία ερωτικού περιεχομένου

MasterChef: Ο Διονύσης Πρώιος πρωταγωνιστής σε ταινία του Σειρηνάκη

Ο πρώην παίκτης του δημοφιλούς ριάλιτι μαγειρικής, που έκανε πολλές «πικάντικες» αποκαλύψεις για όσα γίνονταν στο σπίτι, συμφώνησε με τον Έλληνα παραγωγό και σκηνοθέτη ερωτικών ταινιών, Δημήτρη Σειρηνάκη να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία η οποία θα προβάλλεται σε επεισόδια στη νέα πλατφόρμα της Sirina και μάλιστα προβλέπεται να συμπρωταγωνιστήσουν ονόματα υπεράνω υποψίας, όχι μόνο από το χώρο της ερωτικής βιομηχανίας αλλά και από το χώρο του θεάματος, ονόματα τα οποία αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση.

Σάλος στο MasterChef: Οι κάμερες έχουν καταγράψει σ@ξ στο μπαλκόνι!

Σάλος έχει επικρατήσει εσχάτως στο MasterChef, καθώς σαν «χιονοστοιβάδα» έχουν πέσει οι αποκαλύψεις αναφορικά με σχέσεις παικτών, καθώς και ερωτικές στιγμές, που έφταναν μέχρι και στο μπαλκόνι παρά την παρουσία καμερών και τον κίνδυνο να αποκαλυφθούν.

Συγκεκριμένα, η Μαριάννα Πουλμέντη μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και επεσήμανε, ότι η αποκάλυψη του Διονύση Πρώιου είναι απολύτως αληθής, σχετικά με τον έρωτα στο πλυσταριό ανάμεσα σε παίκτες, ενώ πρόσθεσε πως έχουν ακουστεί φωνές ακόμη και στο μπαλκόνι.

Το πάθος φαίνεται, ότι ήταν ασυγκράτητο για αυτούς τους παίκτες, αφού το έκαναν σε ένα μέρος, όπου υπήρχαν κάμερες, με αποτέλεσμα να δεχθούν μέχρι και παρατηρήσεις από την παραγωγή, ώστε κάτι τέτοιο να μην επαναληφθεί.

MasterChef: Η αποκάλυψη της Μαριάννας για τις ερωτικές σκηνές και η «μπηχτή» της Κατερίνας

Τις δηλώσεις αυτές, όμως, κλήθηκε να σχολιάσει και η Κατερίνα Λένη, η οποία μίλησε για… λερωμένη φωλιά της Μαριάννας, καθώς κι εκείνη είχε το δικό της ειδύλλιο στο παιχνίδι. Αρνήθηκε να αποκαλύψει το… φλερτ της, πάντως, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να ρωτά, αν αυτός ήταν ο Σταύρος Βαρθαλίτης, αλλά την νυν μαγείρισσα του Open να αποφεύγει να απαντήσει.

TAGS
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share