Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χάος στο MasterChef: Μεθύσια, καβγάδες και άγριο σ@ξ σε όλα τα σημεία του σπιτιού!

Απίστευτα σκηνικά στο ριάλιτι!

15 Ιανουαρίου 2021 11:45
Χάος στο MasterChef: Μεθύσια, καβγάδες και άγριο σ@ξ σε όλα τα σημεία του σπιτιού!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκηνές… χάους επικράτησαν στο τελευταίο MasterChef, όπως μας αποκαλύπτεται λίγο καιρό μετά το τέλος του τέταρτου κύκλου, με πρώην παίκτη του ριάλιτι μαγειρικής να κάνει λόγο για άγριες ερωτικές σκηνές, καβγάδες εκτός αέρα και παίκτρια, που είχε μεθύσει.

Ο Διονύσης Πρώιος, συγκεκριμένα, που ήταν και ο πρώτος πρώην παίκτης, που αποκάλυψε τις ερωτικές σκηνές στο πλυσταριό, φαίνεται πως δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να… καταδώσει δημόσια τους συμπαίκτες του, ενώ μίλησε και για άλλες στιγμές της κοινής διαβίωσής τους, είτε στο στούντιο είτε στο σπίτι.

MasterChef: Οι «καυτές» αποκαλύψεις του Διονύση Πρώιου για... τις ερωτικές σκηνές και τα μεθύσια

Ο Αργεντίνος μάγειρας, που είχε συγκινήσει για την ιστορία με το θανατηφόρο ατύχημα του γιού του και την ιδαίτερη σχέση του με τον Λάκη Γαβαλά, μίλησε για τη σχέση του Δημήτρη Μπέλλου και της Μαρίας Μπέη, λέγοντας πως «τηλεόραση δεν είχαμε, αλλά αυτοί μας παρέδιδαν σόου κάθε μέρα στο μπαλκόνι, στο πλυντήριο, στο δωμάτιο, παντού», αν και πρόσφατα είχαν γίνει αποκαλύψεις για κάμερες που είχαν... καταγράψει τις σκηνές αυτές στο μπαλκόνι.

Δεν τελείωσε εκεί, όμως, ο Διονύσης, καθώς πρόσθεσε πως σε ένα γύρισμα, παίκτρια είχε μεθύσει σε τέτοιο βαθμό, που… τα έκανε Γης Μαδιάμ στο στούντιο, με συνέπεια να σταματήσει για λίγο το γύρισμα. Αφορμή για το μεθύσι της ήταν, ότι οι παίκτες πάντα έπιναν λίγο από το ποτό, που η παραγωγή τους έδινε για το μαγείρεμα. Θα θυμάστε, σίγουρα, τον Διονύση να πίνει λίγο τη στιγμή, που μαγείρευε, αλλά τελικά δεν ήταν εκείνος, που δημιούργησε το πρόβλημα.

Ραγδαίες αλλαγές στο MasterChef 5 - Πόσες φορές την εβδομάδα θα προβάλλεται;

Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία την πρεμιέρα του MasterChef! Το «MasterChef» είναι από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα των τελευταίων ετών.

Οι πινελιές ριάλιτι που μπήκαν σε συνδυασμό με τη χημεία που υπάρχει μεταξύ των κριτών αποτελούν συνταγή επιτυχίας για το κανάλι γι' αυτό και φέτος θα είναι η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που βγαίνει στον αέρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star θα ξεκινήσει με... διαβάστε περισσότερα για τις αλλαγές του MasterChef 5 στο Youweekly.gr

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share