Τρίτη, 07 Μαΐου 2024

«Βόμβα» στο MasterChef 4: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε

Ο λόγος για τον...

10 Ιουνίου 2020 22:54
«Βόμβα» στο MasterChef 4: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πρώτη αποχώρηση έγινε στο MasterChef, ενώ ένας παίκτης πέρασε απευθείας στην 4αδα. Οι ημιτελικοί ξεκίνησαν και την επομένη εβδομάδα θα δούμε τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής. Ποιος έφτασε ένα βήμα πιο κοντά στο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής;

Η υπερβολική αυτοπεποίθηση φαίνεται να μην βοηθά και πάρα πολύ σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού. Εκείνο που χρειάζεται είναι οι παίκτες να παραμείνουν συγκεντρωμένοι, κρατώντας χαμηλό προφίλ και “σκαλίζοντας” τις γνώσεις τους, τις συμβουλές, που τους έχουν δώσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα, οι κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αλλά και να θυμηθούν λάθη, που έκαναν οι ίδιοι ή άλλοι διαγωνιζόμενοι, και να τα αποφύγουν.

Βρισκόμαστε σε μια πολύ σημαντική μέρα, αφού οι έξι του διαγωνισμού, πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα παγκόσμια δεδομένα και να ακολουθήσουν έναν πολύ έντονο και γρήγορο ρυθμό, μέσα στην κουζίνα του MasterChef 4.

Στο πρώτο τεστ δημιουργικότητας ένας παίκτης κατάφερε να περάσει απευθείας στην τετράδα και ένας να αποχωρήσει. Αυτός που είχε το καλύτερο πιάτο ήταν ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ενώ αυτός που αποχώρησε ήταν ο Γιώργος. Δείτε και τι ανακοίνωσαν οι κριτές για τις δοκιμασίες στον τελικό.

Δείτε το βίντεο:

Διπλό "χτύπημα" στο MasterChef - Αυτοί αποχωρούν σήμερα

Διπλή θα είναι η σημερινή αποχώρηση στο MasterChef, δυο γνωστά και πολυσυζητημένα πρόσωπα θα δουν την πόρτα του ριάλιτι πίσω τους να κλείνει. Αν δεν θέλετε να δείτε το spoiler, μην συνεχίσετε παρακάτω γιατί θα πάθετε... σοκ.

Το Mastechef απόψε το βράδυ επιστρέφει και όπως πάντα θα είναι ανατρεπτικό. Γεμάτο εντάσεις, σχόλια, ατάκες «φωτιά», αλλά και πεντανόστιμα πιάτα. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share