Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη στο MasterChef 4: Τόσα κιλά έχει πάρει ο Σταύρος Βαρθαλίτης

Τι είπε ο παίκτης;

10 Ιουνίου 2020 22:33
Αποκάλυψη στο MasterChef 4: Τόσα κιλά έχει πάρει ο Σταύρος Βαρθαλίτης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκάλυψη έκανε ο Σταύρος Βαρθαλίτης για το πόσο κιλά έχει πάρει μέσα στο MasterChef. Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μένει στο παιχνίδι και δοκιμάζει με αποτέλεσμα να έχει αυξηθεί λίγο το βάρος του μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής.

Το να είναι κανείς μέσα σε ριάλιτι μαγειρικής είναι αρκετά δύσκολο, καθώς δοκιμάζουν διάφορα φαγητά τόσο για τις δοκιμασίες του παιχνιδιού όσο και μέσα στο σπίτι που πρέπει να εξασκούνται, ενώ ο Γιώργος ανέφερε τι πρόκειται να κάνει μετά το παιχνίδι.

Έτσι και ο Σταύρος Βαρθαλίτης αποκάλυψε πως μέσα στο παιχνίδι πήρε μερικά κιλάκια. Πριν κρίνουν το πιάτο του οι κριτές ο Σταύρος είπε «δοκιμάζω και παχαίνω εδώ μέσα».

Έτσι οι κριτές τον ρώτησαν πόσα κιλά έχει βάλει μέσα στο παιχνίδι 8 κιλά. Φυσικά ο ίδιος αντιμετωπίζει την κατάσταση με χιούμορ και αυτοσαρκάζεται διαρκώς.

Πηγή: Youweekly.gr

Διπλό "χτύπημα" στο MasterChef - Αυτοί αποχωρούν σήμερα

Διπλή θα είναι η σημερινή αποχώρηση στο MasterChef, δυο γνωστά και πολυσυζητημένα πρόσωπα θα δουν την πόρτα του ριάλιτι πίσω τους να κλείνει. Αν δεν θέλετε να δείτε το spoiler, μην συνεχίσετε παρακάτω γιατί θα πάθετε... σοκ.

Το Mastechef απόψε το βράδυ επιστρέφει και όπως πάντα θα είναι ανατρεπτικό. Γεμάτο εντάσεις, σχόλια, ατάκες «φωτιά», αλλά και πεντανόστιμα πιάτα. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share