Κυριακή, 05 Μαΐου 2024

Προφητεία-σοκ από παίκτη του MasterChef: «Μήπως έχουμε πόλεμο έξω και αδειάζουν τα ράφια;» (Video)

Προφήτης ο Κώστας...

19 Μαρτίου 2020 11:28
Προφητεία-σοκ από παίκτη του MasterChef: «Μήπως έχουμε πόλεμο έξω και αδειάζουν τα ράφια;» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ως γνωστόν, τα γυρίσματα των επεισοδίων του MasterChef γίνονται αρκετό καιρό πριν από την προβολή τους στην τηλεόραση. Ωστόσο ένας παίκτης είχε κάνει μία σοκαριστική προφητεία: «Μήπως έχουμε πόλεμο έξω και αδειάζουν τα ράφια;» Ενώ, ένα απίστευτο ξέσπασμα έγινε χθες στο MasterChef από την Κατερίνα αφού αυτή την φορά είπε πως στην ομάδα της «έχει...

Δεν γνωρίζουμε αν όλα τα επεισόδια έχουν γυριστεί τόσο πίσω, δεδομένα, πάντως, σε αυτά, που προβάλλονται αυτή την περίοδο, ο κορωνοϊός και τα συνεπακόλουθά του δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους στη χώρα μας.

Ο Κώστας, ωστόσο, μάλλον είναι... προφήτης!

Διότι, σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του ριάλιτι μαγειρικής του Star, και με αφορμή τον χαμό που έγινε στο pantry, για να συγκεντρώσουν οι παίκτες τα υλικά για τη μαγειρική τους, εμφανίζεται να λέει στην κάμερα «σήμερα το pantry μας υπερχρέωσε. Δεν ξέρω, μήπως έχει γίνει τίποτα έξω, στον πραγματικό κόσμο; Μήπως έχει γίνει κανένας πόλεμος και αδειάζουν με τέτοιο τρόπο τα ράφια;»...

Πού να 'ξερε...

Δείτε το φοβερό «δέσιμο» που έκανε το Luben:

Εντείνεται η μεγάλη κόντρα στο MasterChef 4: «Δε μου αρέσει ο χαρακτήρας του, είναι υποχθόνιος» (video)

H Κατερίνα "κάρφωσε" ξανά τον Γιώργο στο MasterChef, λέγοντας πως είναι «είναι υποχθόνιος». Η κόντρα των δύο παικτών φουντώνει ξανά με την πρώτη να τον αδειάζει συνεχώς στην κάμερα.

Μπλε και κόκκινη ομάδα διάλεγαν τους παίκτες τους. Αρχηγός της μπλε ο Διονύσης και της κόκκινης η Κατερίνα. Δείτε και ποια παίκτρια... τα έφτιαξε στο ζευγάρι της χρονιάς.

Ωστόσο, κατά την επιλογή των παικτών από τους αρχηγούς, ο Διονύσης ανέφερε ότι άφησε τον Γιώργο για το τέλος, αφού η Κατερίνα τού είχε πει ότι δεν θα τον διαλέξει στην ομάδα της.

Ο παίκτης πήγε στην ομάδα του Διονύση. Ο Γιώργος είπε τα πράγματα όπως έγιναν και η Κατερίνα δεν δίστασε για ακόμη μια φορά να τον «αδειάσει» στην κάμερα.

«Δεν μου αρέσει ο χαρακτήρας του. Δεν λέω ότι δεν τον γουστάρω μαγειρικά. Έχει διαφορά! Είναι υποχθόνιος. Άλλωστε, κάποια στιγμή στο σπίτι μου έδειξε και την πόρτα».

MasterChef: Δείτε τα highlights από το χθεσινό (17/03) επεισόδιο

Άγρια ξεσπάσματα και αποκαλύψεις είχαμε στο χθεσινό MasterChef, ενώ μάθαμε και αποκαλύψεις από τον Κοντιζά. Μάλιστα, ένα από τα Highlights ήταν και ο παίκτης που αποχώρησε.

Τρεις παίκτες ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση στο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής. Ποιος αποχώρησε; Δείτε όλα τα highlights του MasterChef στο Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share