Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανατροπή στο MasterChef 4: Οι κριτές… ανέτρεψαν τις επιλογές των αρχηγών! (video)

Τι τους ανακοίνωσαν;

18 Μαρτίου 2020 22:26
Ανατροπή στο MasterChef 4: Οι κριτές… ανέτρεψαν τις επιλογές των αρχηγών! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επιλογή των αρχηγών της ομαδικής είχαμε στο σημερινό MasterChef και μια μεγάλη ανατροπή, αφού οι κριτές τελευταία στιγμή με την ανακοίνωση τους έφεραν κυριολεκτικά τα πάνω κάτω.

Το MasterChef είναι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές, όπως και γέλια και κλάματα, ωστόσο αυτό που μας περιμένει απόψε, δεν θα το πιστέψετε. Ετοιμαστείτε για ένα ακόμα γεμάτο επεισόδιο που θα σας ενθουσιάσει. Δείτε και τον παίκτη που αποχώρησε στο προηγούμενο επεισόδιο.

Μετά την αποχώρηση της Μαριάννας Πουλμεντή, οι 14 επίλεκτοι μάγειρες του διαγωνισμού MasterChef, βρίσκονται στην Τεχνόπολη στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας, σε μια ομαδική δοκιμασία, διαφορετικού χαρακτήρα σε σχέση με ό,τι έχουμε δει ως τώρα.

Η συγκεκριμένη ομαδική, για πρώτη φορά στην ιστορία του MasterChef, αγγίζει με λεπτότητα και ευαισθησία ένα θέμα φιλοξενίας και ανθρωπιάς.

Μετά την ανατρεπτική επιλογή των ομάδων, οι παίκτες καλούνται να μαγειρέψουν για ανθρώπους με διαφορετικές διατροφικές και θρησκευτικές συνήθειες.

Σε μια ομαδική δοκιμασία - πρόκληση για τους φιλόδοξους μάγειρες, οι χαρακτήρες τους σκιαγραφούνται ξεκάθαρα για άλλη μια φορά.

Ο κοινός σκοπός για φιλοξενία και ανιδιοτελή προσφορά φέρνει όλα τα μέλη και στις δύο ομάδες αρκετά κοντά, προκειμένου να δώσουν τα μέγιστα στους σημερινούς καλεσμένους τους.

Αρχηγοί της σημερινής δοκιμασίας είναι η Κατερίνα και ο Διονύσης, ωστόσο μια ανακοίνωση των κριτών έφερε κυριολεκτικά τα πάνω κάτω στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα οι κριτές ανέφεραν, ενώ οι ομάδες είχαν σχηματιστεί και ο καθένας είχε διαλέξει ποιον θέλει στην δική του ομάδα, μια μεγάλη αλλαγή.

Τελευταία στιγμή λοιπόν, Διονύσης και Κατερίνα άλλαξαν ποδιές και βρέθηκαν αρχηγοί στις αντίθετες ομάδες από αυτές που είχαν διαλέξει.

 

Ροή ειδήσεων

Share