Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

MasterChef 4: Το γλυκό που πίκρανε τον παίκτη που αποχώρησε (Video)

«Δε μετάνιωσα για τίποτα...»

17 Μαρτίου 2020 23:54
MasterChef 4: Το γλυκό που πίκρανε τον παίκτη που αποχώρησε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη ζαχαροπλαστική δοκιμάστηκαν ο Δημοσθένης, η Μαριάννα και ο Ηρακλής κατά το αποψινό επεισόδιο του «MasterChef 4», που προβλήθηκε στο Star, καθώς διεκδίκησαν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Διονύσης αναδείχθηκε νικητής του χθεσινού (16/03) τεστ δημιουργικότητας και αρχηγός της μίας από τις δύο ομάδες στην επόμενη ανάλογη δοκιμασία.

Οι τρεις σεφ (Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος) παρότι δεν ήταν ικανοποιημένοι με τα πιάτα έξι παικτών, έθεσαν προς αποχώρηση μόνο τους προαναφερόμενους.

Έτσι, εκείνοι είχαν 75 λεπτά στη διάθεσή τους για να αντιγράψουν σωστά μια τάρτα πραλίνας με καραμελωμένα φουντούκια.

Στη συνέχεια, οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα και αποφάσισαν πως από τον διαγωνισμό μαγειρικής έπρεπε να αποχωρήσει η Μαριάννα.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η Μαριάννα παρέδωσε το pin της στον μέντορά της, τον Πάνο Ιωαννίδη.

Η ίδια δήλωσε πως θα της λείψει πολύ ο Κώστας Νταλιάνης, αφού ήταν σαν αδερφός της και συνέχεια πρόσθεσε: «Δε μετάνιωσα για τίποτα, από τη στιγμή που μπήκε μέχρι τώρα. Δεν έχω μετανιώσει για τα λάθη μου, αλλά ούτε για το ότι πέταξα το πιάτο μου και βρέθηκα εδώ. Παραδέχομαι ότι ήθελα να μείνω κι άλλο».

Αποκάλυψη στο MasterChef 4: Το ειδύλλιο που έχει τρελάνει το σπίτι! (video)

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, αποκαλύφθηκαν μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για το ειδύλλιο που έχει δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι ανάμεσα στον Δημήτρη Μπέλλο και την Μαρία! Μάλιστα ο Ηρακλής έκανε αναφορά σε ένα κρυφό γράμμα που έγραψε ο Δημήτρης στην αγαπημένη του!

Μπορεί οι δυο τους να μην παραδέχονται τίποτα, φαίνεται ωστόσο ότι οι υπόλοιποι παίκτες είναι πρόθυμοι να τα αποκαλύψουν όλα για τη σχέση του Δημήτρη με τη Μαρία. Στο σημερινό επεισόδιο, ο Ηρακλής ήταν ανοιχτό βιβλίο και τα είπε όλα. Δείτε, απεναντίας, το πώς αγρίεψαν τα πράγματα μεταξύ Σταυρή και Ντέμης.

Συγκεκριμένα οι παίκτες ετοιμάζονταν για την ψηφοφορία και στο δωμάτιο έπεσε το θέμα του Μπέλλου και της Μαρίας, με τα αγόρια να κάνουν μεταξύ τους πλάκα για τη σχέση των συμπαικτών τους.

Μάλιστα ο Ηρακλής περιέγραψε στις κάμερες ένα σκηνικό, στο οποίο ο Μπέλλος άφησε ένα γράμμα στη Μαρία, η οποία μόλις το είδε εντυπωσιάστηκε και ξεκίνησε να φωνάζει «Μου άφησε γράμμα», αφού οι παίκτες γύρισαν από τη δοκιμασία ασυλίας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν:

 

Ροή ειδήσεων

Share