Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νέο «ξέσπασμα» στο MasterChef 4: «Εγώ έχω τσουτσέκια, όχι άνδρες»! (video)

Πάλι η Κατερίνα!

18 Μαρτίου 2020 23:50
Νέο «ξέσπασμα» στο MasterChef 4: «Εγώ έχω τσουτσέκια, όχι άνδρες»! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο ξέσπασμα στο MasterChef από την Κατερίνα αφού αυτή την φορά είπε πως στην ομάδα της «έχει τσουτσέκια και όχι άντρες». Τι συνέβη και άδειασε ξανά τους συμπαίκτες της.

Μετά την απρόσμενη ανταλλαγή αρχηγών που ανακοίνωσαν οι κριτές στους δύο αρχηγούς, η Κατερίνα ανέλαβε την Μπλε ομάδα. Εκεί, λοιπόν, ήταν κι o Γιώργος. Δείτε και τι είπε για αυτόν η Κατερίνα πριν.

Κατά την διαδικασία παρασκευής φαγητού τα πράγματα ήταν περίεργα και εκείνη είχε ειρωνική διάθεση μεγάλη. Ο Ιωάννης είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου για την αρχηγό του: «Δεν καλοπιάνεται η Κατερίνα».

Εκείνη το άκουσε και εκνευρίστηκε τόσο πολύ που εκφράστηκε πολύ βαριά για τους άντρες της ομάδας της: «Έχω τσουτσέκια κι όχι άντρες στην ομάδα μου».

Προηγουμένως, τους μιλούσε κάπως και δεν την άκουγαν και είχε ως αποτέλεσμα να πει σε αυστηρό ύφος: «Όταν τους μιλάω θα μου απαντάνε».

MasterChef 4: Αυτή η παίκτρια… τα έφτιαξε στο ζευγάρι της χρονιάς!

Αυτή η παίκτρια έκανε προξενιό στην Μαρία και τον Δημήτρη στο MasterChef. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στην κάμερα και μάλιστα είπε και πώς έγινε το ειδύλλιο και ποιος ήθελε πρώτος.

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος αποτελούν το ζευγάρι του φετινού ριάλιτι μαγειρικής. Δείτε και την ανατροπή που έγινε νωρίτερα.

Μπορεί οι δυο τους να μην το έχουν παραδεχτεί, ωστόσο τόσο οι ίδιοι όσο και οι συμπαίκτες τους “πετάνε” συχνά διάφορα υπονοούμενα για το τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Έτσι, στο σημερινό επεισόδιο είχαμε μια αποκάλυψη, καθώς η Ντέμη είπε πως αυτή ήταν που έκανε το προξενιό για να έρθουν οι δυο πιο κοντά.

«Πρέπει να σας πω κάτι, το έχω κρύψει καιρό. Το ζευγάρι της χρονιάς εγώ το δημιούργησα. Μας είχαν ζαλίσει… Ο Μπέλλος ήθελε, η Μαρία δεν ήθελε και τους έπιασα ένα βράδυ και τους είπα: Ακούστε παιδιά, μπλα, μπλα, μπλα… Και μετά με έπιασε η Μαρία την επόμενη μέρα και μου λέει: Αχ βρε Ντέμη τι μου έκανες;».

MasterChef: Δείτε τα highlights από το χθεσινό (17/03) επεισόδιο

Άγρια ξεσπάσματα και αποκαλύψεις είχαμε στο χθεσινό MasterChef, ενώ μάθαμε και αποκαλύψεις από τον Κοντιζά. Μάλιστα, ένα από τα Highlights ήταν και ο παίκτης που αποχώρησε.

Τρεις παίκτες ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση στο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής. Ποιος αποχώρησε; Δείτε όλα τα highlights του MasterChef στο Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share