Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εντείνεται η μεγάλη κόντρα στο MasterChef 4: «Δε μου αρέσει ο χαρακτήρας του, είναι υποχθόνιος» (video)

Τι συνέβη;

18 Μαρτίου 2020 23:18
Εντείνεται η μεγάλη κόντρα στο MasterChef 4: «Δε μου αρέσει ο χαρακτήρας του, είναι υποχθόνιος» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Κατερίνα "κάρφωσε" ξανά τον Γιώργο στο MasterChef, λέγοντας πως είναι «είναι υποχθόνιος». Η κόντρα των δύο παικτών φουντώνει ξανά με την πρώτη να τον αδειάζει συνεχώς στην κάμερα.

Μπλε και κόκκινη ομάδα διάλεγαν τους παίκτες τους. Αρχηγός της μπλε ο Διονύσης και της κόκκινης η Κατερίνα. Δείτε και ποια παίκτρια... τα έφτιαξε στο ζευγάρι της χρονιάς.

Ωστόσο, κατά την επιλογή των παικτών από τους αρχηγούς, ο Διονύσης ανέφερε ότι άφησε τον Γιώργο για το τέλος, αφού η Κατερίνα τού είχε πει ότι δεν θα τον διαλέξει στην ομάδα της.

Ο παίκτης πήγε στην ομάδα του Διονύση. Ο Γιώργος είπε τα πράγματα όπως έγιναν και η Κατερίνα δεν δίστασε για ακόμη μια φορά να τον «αδειάσει» στην κάμερα.

«Δεν μου αρέσει ο χαρακτήρας του. Δεν λέω ότι δεν τον γουστάρω μαγειρικά. Έχει διαφορά! Είναι υποχθόνιος. Άλλωστε, κάποια στιγμή στο σπίτι μου έδειξε και την πόρτα».

MasterChef: Δείτε τα highlights από το χθεσινό (17/03) επεισόδιο

Άγρια ξεσπάσματα και αποκαλύψεις είχαμε στο χθεσινό MasterChef, ενώ μάθαμε και αποκαλύψεις από τον Κοντιζά. Μάλιστα, ένα από τα Highlights ήταν και ο παίκτης που αποχώρησε.

Τρεις παίκτες ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση στο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής. Ποιος αποχώρησε; Δείτε όλα τα highlights του MasterChef στο Youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share