Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024

Τρομερά νέα από την Σμάρω Σωτηράκη: Γεμίζουν με χρήμα οι τσέπες αυτών των 3 ζωδίων

Ευχάριστα μαντάτα από την Σμάρω Σωτηράκη

29 Νοεμβρίου 2023 08:46
Τρομερά νέα από την Σμάρω Σωτηράκη: Γεμίζουν με χρήμα οι τσέπες αυτών των 3 ζωδίων
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ζώδια σήμερα - Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια σήμερα 29 Νοεμβρίου 2023 με τις ημερήσιες προβλέψεις για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου. Διάβασε το ωροσκόπιο σου και μάθε πως σε επηρεάζουν τα άστρα σήμερα.

Είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο - Σύσφιξη δεσμών και σχέσεων

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Καρκίνο, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις οικογενειακές υποθέσεις, στο σπίτι, στα περιουσιακά στοιχεία. Συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις, λύσεις θα βρεθούνε σε θέματα που δημιουργούν διαφωνίες και εντάσεις. Θα υπάρχει δυνατότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, φεύγει το εγωιστικό πείσμα και η αντιδραστικότητα. Στον αισθηματικό τομέα στις περιπτώσεις που προκύψουν καινούργιες γνωριμίες πρόσφορο θα είναι το έδαφος για έναρξη σταθερής σχέσης.

Ζευγάρια που έχουν εντάσεις ή έχει προκύψει χωρισμός θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν εκ νέου τα επίμαχα ζητήματα, θα υπάρξει άνοιγμα για επανασύνδεση. Σε ψυχολογικό επίπεδο προσοχή στις διακυμάνσεις και στις κυκλοθυμίες, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι αισιόδοξος.

Τρομερά νέα από την Σμάρω Σωτηράκη: Γεμίζουν με χρήμα οι τσέπες αυτών των 3 ζωδίων

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή, δυσκολίες θα υπάρξουν στις συζητήσεις, θα χρειαστεί προσπάθεια για συνεννόηση και αποδοχή. Δεν θα λείψουν οι εκνευρισμοί, οι παρορμητικοί και οξύθυμοι χαρακτήρες καλό θα είναι να οριοθετήσουν την αντιδραστικότητα τους. Η χρονική στιγμή δεν είναι ευνοϊκή για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, θα πρέπει να δοθεί χρόνος στα γεγονότα. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, όχι παρορμητικές ή ανυπόμονες.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Δία τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, αυτοσυγκράτηση, εσωτερική πειθαρχία. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης, φεύγουν τα εμπόδια, δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες και δημιουργικές προτάσεις.

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Σμάρως Σωτηράκη για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share