Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κάνατε την τύχη σας: Αυτές θα είναι οι πιο τυχερές ημερομηνίες για κάθε ζώδιο το 2023

Πότε θα είναι η δική σας τυχερή μέρα;

25 Ιανουαρίου 2023 13:14
Κάνατε την τύχη σας: Αυτές θα είναι οι πιο τυχερές ημερομηνίες για κάθε ζώδιο το 2023
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί το 2023 αστρολογικά μιλώντας, να ξεκίνησε με έναν ανάδρομο Άρη και έναν ανάδρομο Ερμή, ωστόσο, στη συνέχεια, η χρονιά έχει να μας χαρίσει πολλές τυχερές και ευχάριστες στιγμές.

Αν αναρωτιέσαι πάλι ποιες μπορεί να είναι οι πιο τυχερές μέρες για το δικό σου ζώδιο, απλά συνέχισε να διαβάζεις για να τις ανακαλύψεις. Με την ευκαιρία, δείτε τα 4 ζώδια που θα γίνουν κροίσοι μέσα στο 2023.

  • Κριός – Η πιο τυχερή ημέρα του 2023: 1 Μαρτίου

Η είσοδος του Δία στον Κριό, που διαρκεί μέχρι τις 16 Μαΐου, είναι μια γόνιμη περίοδος. Όταν η καλλιτεχνική Αφροδίτη στο ζώδιό σου, συναντά αυτόν τον τυχερό πλανήτη, μην περιμένεις τίποτα λιγότερο από πολύ έρωτα και πολλή δημιουργικότητα. Μην φοβηθείς να ακολουθήσεις το πάθος σας για να απολαύσεις την απόλυτη ευχαρίστηση.

  • Ταύρος – Η πιο τυχερή ημέρα του 2023: 16 Μαΐου

Είτε κάνεις μια δημιουργική ανακάλυψη, είτε προετοιμάζεσαι για την αγάπη, ο Δίας επιστρέφει στο ζώδιό σου, καθιστώντας τη συγκεκριμένη ημέρα ιδανική, για να διασκεδάσεις με την τέχνη σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου, γι’ αυτό μην φοβηθείς να ρισκάρεις.

  • Δίδυμοι – Η πιο τυχερή μέρα του 2023: 14 Φεβρουαρίου

Οι σημαντικές σχέσεις σου φωτίζονται σήμερα, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Η παρουσία και η συμπόνια των άλλων, σου υπενθυμίζουν ότι μπορείς να βασιστείς στην κοινότητά σου για υποστήριξη. Ο Δίας δημιουργεί ένα τρίγωνο στο φεγγάρι στον οίκο των συνεργασιών σου, ενθαρρύνοντάς σε να επιδιώξεις βαθιές σχέσεις με τους άλλους.

  • Καρκίνος – Η πιο τυχερή μέρα του 2023: 18 Ιανουαρίου

Ο Ερμής πηγαίνει κατευθείαν στο ζώδιο του φιλικού σου Αιγόκερου, εμβαθύνοντας τις σχέσεις σου και δίνοντάς σου μεγάλη διαύγεια, μετά από μια περίοδο σύγχυσης. Αυτή η ενέργεια θα υπερτροφοδοτηθεί, καθώς ο Δίας διασχίζει τον οίκο της καριέρας σου και θα γίνουν κάποιες σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις. Η οικοδόμηση γερών θεμελίων με άλλους μπορεί να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τα επαγγελματικά σου όνειρα.

  • Λέων – Η πιο τυχερή μέρα του 2023: 17 Ιουλίου

Νέες συναρπαστικές εμπειρίες και ιδέες έρχονται στη ζωή σου. Αυτή θα είναι η χρονιά που θα κάνεις εκείνα τα μεγάλα ταξίδια που ονειρευόσουν ή θα εκείνο το μάθημα για το οποίο δεν είχες ποτέ χρόνο. Επιπλέον, με το φεγγάρι να κάνει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα, μπορεί να έχεις μια τόσο αναγκαία συναισθηματική ώθηση.

Κάνατε την τύχη σας: Αυτές θα είναι οι πιο τυχερές ημερομηνίες για κάθε ζώδιο το 2023

  • Παρθένος – Η πιο τυχερή μέρα του 2023: 23 Μαρτίου

Ο διψασμένος για δύναμη Πλούτωνας, γυρνά ανάδρομος και έχει όρεξη για συναρπαστικές αλλαγές σήμερα. Αυτό θα ταρακουνήσει τις καθημερινές σου τελετουργίες, αλλά όλα είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου. Τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο σήμερα. Αν και μπορεί να χρειαστεί λίγη υπομονή για να καταλάβουμε πώς και γιατί. Με τον ισχυρό πλανήτη να διασχίζει τον έκτο οίκο εργασίας για τα επόμενα 21 χρόνια, μια αργή αλλαγή θα αρχίσει να συμβαίνει στην καθημερινότητά σου, Μια κίνηση προς μια νέα καριέρα ή μια προαγωγή θα μπορούσε να είναι κοντά φέτος.

  • Ζυγός – Η πιο τυχερή μέρα του 2023: 1 Ιουλίου

Η Αφροδίτη, ο γενέθλιος πλανήτης της αγάπης, βρίσκεται στην ανάδρομη περίοδο της, προκαλώντας σημαντική νοσταλγία για τις σχέσεις σου. Αλλά ο Ερμής υποστηρίζει τους μεγαλύτερους στόχους σου. Μπορεί να συναντήσεις νέες ευκαιρίες εργασίας, χάρη στην επανεμφάνιση παλιών σχέσεων.

  • Σκορπιός – Η πιο τυχερή μέρα του 2023: 16 Μαΐου

Καθώς ο Δίας προχωρά προς τον Ταύρο, μπορεί να νιώθεις τυχερή στον έρωτα. Η συγκεκριμένη μέρα, φέρνει στην κορυφή της ατζέντας σου, θέματα καρδιάς. Είτε πρόκειται για τον προγραμματισμό ενός ραντεβού, είτε για τη δημιουργία νέων ρομαντικών παραδόσεων. Αυτή θα είναι μια τεράστια χρονιά για την αγάπη.

  • Τοξότης – Η πιο τυχερή μέρα του 2023: 12 Μαΐου

Οι δημιουργικοί σου χυμοί ρέουν! Αυτή η έμπνευση θα πυροδοτήσει την εκτίμησή σου για απλές απολαύσεις. Με τον Ερμή να κάνει μια υποστηρικτική όψη για την Αφροδίτη στον οίκο της ρουτίνας σου, είναι μια καλή στιγμή να εφαρμόσεις νέες καθημερινές τελετουργίες που μπορούν να πυροδοτήσουν το πάθος σου. Αυτή η όψη ωφελεί επίσης τη γονιμότητα. Αν ένα μωρό είναι κάτι που θέλεις, τώρα θα ήταν μια καλή στιγμή να δοκιμάσεις.

  • Αιγόκερως – Η πιο τυχερή μέρα του 2023: 23 Μαρτίου

Τα χρήματα θα είναι στο μυαλό σου περισσότερο από ό,τι συνήθως. Καθώς ο Πλούτωνας μετακομίζει στον Υδροχόο που κυβερνάται από τον Κρόνο, μπορεί να παρουσιαστούν νέες, οικονομικές ευκαιρίες, που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε τεράστια αφθονία. Δώσε προσοχή στις κερδοφόρες δεξιότητες που μπορεί να έχεις αποκτήσει πρόσφατα.

  • Υδροχόος – Η πιο τυχερή ημέρα του 2023: 7 Μαρτίου

Με τον Κρόνο να εισχωρεί στον δεύτερο οίκο των αξιών και των χρημάτων σου, αυτή θα είναι μια ισχυρή οικονομική στιγμή. Ήρθε η ώρα να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου. Γίνε δημιουργική για την εύρεση νέων ροών εισοδήματος. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις απίστευτα αναζωογονημένη και απελευθερωμένη.

  • Ιχθύες – Η πιο τυχερή ημέρα του 20203: 17 Ιουλίου

Ο βόρειος κόμβος του πεπρωμένου θα βοηθήσει μερικά κομμάτια που λείπουν να μπουν στη θέση τους. Είναι μια δυνατή στιγμή για να αλλάξεις την προοπτική σου και να φέρεις σαφήνεια σε μια περίπλοκη κατάσταση. Θα νιώσεις την ανάγκη να γίνεις πιο κοινωνική και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε έναν νέο φίλο ή ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Βγες εκεί έξω, θα είναι διασκεδαστικό!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share