Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

"Κράτα μικρό καλάθι": Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα σε απογοητεύσουν σίγουρα κάποια στιγμή

Δώστε βάση!

25 Νοεμβρίου 2022 10:16
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα και αν πρόκειται για φίλο ή συγγενή τα ζώδια αυτά θα σας απογοητεύσουν με κάποιο τρόπο ενώ δεν θα το περιμένετε. Με την ευκαιρία, δείτε επίσης το ερωτικό φινάλε του Νοέμβρη 2022 by MagicF’Ariel..!

Ενώ εσύ περιμένεις από εκείνα πράγματα, αυτά είναι απλώς στον κόσμο τους και δε θα φανούν αντάξια των προσδοκιών σου, μη σου πούμε ότι δε θα καταλαβαίνουν καν ότι σε έχουν διαψεύσει. Γι’ αυτό κράτα μικρό καλάθι μαζί τους!

Αυτά είναι τα ζώδια που απογοητεύουν

'Κράτα μικρό καλάθι': Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα σε απογοητεύσουν σίγουρα κάποια στιγμή

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι άτομο που γενικότερα είναι στον κόσμο του. Δεν είναι ο παθιασμένος εραστής, αν ψάχνεις κάτι τέτοιο. Δεν είναι ρομαντικός και δεν θέλει να δει το ηλιοβασίλεμα μαζί σου. Είναι ένα άτομο με ιδεαλισμούς, που του αρέσει να θεωρητικοποιεί και να φιλοσοφεί, δίνει περισσότερη σημασία στο σύνολο της ανθρωπότητας κι ακόμα και ως γονιός ή συγγενής δεν είναι και ο πιο… δοτικός. Ασχολείται με διάφορα πράγματα ταυτόχρονα και το μυαλό του είναι προσανατολισμένο στο κοινωνικό κομμάτι παρά στο προσωπικό, οπότε δεν μπορεί να αφοσιωθεί σε κανένα άτομο.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός απογοητεύει κόσμο, κυρίως λόγω του ευέξαπτου χαρακτήρα του, του εγωισμού του, αλλά και της κακής του συνήθειας να ξεκινάει κάτι και να το αφήνει στην μέση, επειδή… ξενέρωσε. Δεν τον ιντριγκάρει πια και ψάχνει κάτι άλλο. Αυτό το κάνει και στα επαγγελματικά του και στα ερωτικά του, ενώ και συγγενείς αν μπορούσε να αλλάξει, θα το έκανε με μεγάλη ευκολία και χωρίς τύψεις. Στους φίλους του φέρεται με παρόμοιο τρόπο. Βαριέται εύκολα και γι’ αυτό έχει αρκετούς και με διαφορετικά γούστα και χαρακτήρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότης και υπευθυνότητα δεν πάνε μαζί. Για την ακρίβεια ακούει “ευθύνες” και βγάζει σπυράκια. Δεν είναι το άτομο πάνω στο οποίο μπορείς να στηριχτείς. Ούτε για σχέση, ούτε για φιλία, ούτε και ως συνάδελφο (τους συγγενείς δεν τους διαλέγουμε, άρα αν έχεις Τοξότες στο σόι σου, κουράγιο). Είναι ελεύθερο πνεύμα, θέλει να διασκεδάζει, να περνάει καλά και να ταξιδεύει. Δεν θέλει δεσμεύσεις, περιορισμούς και καθήκοντα. Είναι ο/η σύντροφος που θα σε ξετρελάνει ή θα σου τάξει διάφορα, όταν είναι μέσα στα μέλια και τον ενθουσιασμό και μετά θα… ξεφουσκώσει. Μοιάζει με τον Δίδυμο στο κομμάτι των πολλών γνωστών και φίλων και πηγαίνει από “κανάρα σε κανάρα”.

Ξεκινά η εποχή του Τοξότη - Όταν τα άστρα είναι... «φωτιά και λάβρα»!

Τέλος για τις εκλείψεις που τόσο μας ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα! Η περίοδος του Τοξότη έφτασε και όλα φαίνεται να παίρνουν μία ευχάριστη τροπή. Μέχρι το τέλος του έτους, οι μέρες θα κυλούν πιο ομαλά και η καλή διάθεση σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα θα βρίσκονται στα ύψη.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Χαστούκι» για τον Δεκέμβριο από την Άση Μπήλιου: Σκληρές μέρες για Διδύμους, Παρθένους και άλλα 2 ζώδια

Από σήμερα ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη φέρνοντας μια αναγκαία ανάπαυλα από την περίπλοκη και βαριά ενέργεια της εποχής του Σκορπιού. Η εποχή του Τοξότη προσφέρει τη δυνατότητα να δούμε τα πράγματα από μια άλλη οπτική και να προσελκύσουμε περισσότερα θετικά γεγονότα, φιλοδοξίες και περιπέτειες στη ζωή μας.

Η περίοδος του Σκορπιού ήταν ιδιαίτερα σημαντική για το 2022, καθώς ήταν μια εποχή για αυτοστοχασμό, εσωτερική αναζήτηση και αλλαγές. Η εποχή του Τοξότη θα μας υπενθυμίσει να προσεγγίζουμε τα πάντα πιο αυθόρμητα και να παίρνουμε ρίσκα. Είναι μια στιγμή κατάλληλη για διασκέδαση και ανεμελιά, αλλά και μια εξαιρετική ευκαιρία για να εστιάσουμε στα όνειρα και τους στόχους μας. Οι επόμενες ημέρες είναι κατάλληλες για να επανεκτιμήσουμε τα όρια και τους κανόνες που έχουμε θέσει τόσο στον εαυτό μας όσο και στους άλλους. Η φετινή σεζόν του Τοξότη είναι, επίσης, μια εξαιρετική στιγμή για να εντοπίσουμε τα κενά στις γνώσεις μας και να αγκαλιάσουμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα.

Οι πιο σημαντικές διελεύσεις για την εποχή του Τοξότη 2022

Η εποχή του Τοξότη ξεκίνησε. Τώρα μπορείτε να περιμένετε μια επιπλέον ώθηση τύχης από τον Δία που περνά απευθείας στους Ιχθύς, σήμερα, μαζί με την νέαΣελήνη στον Τοξότη. Αυτή η ενεργειακή αλλαγή σηματοδοτεί μια ιδανική στιγμή για να ξανασκεφτείτε την τρέχουσα κατάστασή σας, να έρθετε σε επαφή με τα όνειρά σας, να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας και να εκδηλώσετε τις επιθυμίες σας. Επίσης, θα νιώσετε περισσότερη έμπνευση για να αναλάβετε δράση και να επιτύχετε πράγματα καθώς ο Ερμής μεταβαίνει στον Αιγόκερω στις 6 Δεκεμβρίου 2022. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να γίνετε αληθινοί με τον εαυτό σας, καθώς και με τους περιορισμούς που θέτετε. Μπορείτε, ακόμη, να περιμένετε μερικές σημαντικές συναισθηματικές αποκαλύψεις κατά τη διάρκεια της πανσελήνου στους Διδύμους στις 7 Δεκεμβρίου 2022. Τα πράγματα θα βελτιωθούν όταν ο Δίας επιστρέψει στον Κριό στις 20 Δεκεμβρίου, επαναφέροντας την τύχη που νιώθατε στις αρχές του μήνα.

Ξεκινά η εποχή του Τοξότη - Όταν τα άστρα είναι... «φωτιά και λάβρα»!

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Η εποχή του Τοξότη θα σας δώσει την ευκαιρία να αναλάβετε δράση για την επίτευξη των στόχων σας και θα επηρεάσει διαφορετικά κάθε ένα από τα ζώδια.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης), θα μπορέσουν να αναδείξουν τα ταλέντα τους και να τονώσουν τον αντίκτυπο που έχουν στους άλλους, χάρη στην Νέα Σελήνη στον Τοξότη, αλλά και τη μετακίνηση του Δία στον Κριό. Κυνηγήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, οι οποίες θα οδηγήσουν στην αναγνώριση που επιθυμείτε.

Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) θα επικεντρωθούν στο σπίτι και την οικογενειακή ζωή. Λίγο πριν από τις Γιορτές των Χριστουγέννων θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν βαθύτερες σχέσεις με τους φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Εστιάστε στην κοινωνική σας ζωή και μην ξεχνάτε πόσο όμορφα νιώθετε όταν βρίσκεστε κοντά σε αυτούς που αγαπάτε.

Με τη σειρά τους, τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) θα νιώσουν αρκετή ανακούφιση, αφού οι εκλείψεις των περασμένων μηνών τούς προκάλεσαν πολλά προβλήματα. Για την ακρίβεια, θα επικεντρωθούν στις καθημερινές τους συνήθειες και στον εαυτό τους. Θα καταφέρετε να κατανοήσετε τις αλλαγές που βιώσατε και να υποδεχτείτε με αισιοδοξία του 2023.

Τέλος, τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) θα αντιμετωπίσουν μια κατάσταση που θα τα ταρακουνήσει, αλλά οι συζητήσεις που θα γίνουν θα τους επιτρέψουν να πάρουν ορισμένες ξεκάθαρες και σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή τους. Τώρα θα καταλάβετε ποιος αξίζει την προσοχή και τον χρόνο σας και ποιος όχι. Η ώρα που θα ξεκόψετε με όσους δεν χρειάζονται στη ζωή σας πλησιάζει.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share