Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Μια άλλη «Αφροδίτη» η Άντζελα Δημητρίου: Ολική αποθέωση προκάλεσε η νέα της φωτογραφία!

Στα καλύτερα της η τραγουδίστρια

18 Ιουλίου 2022 07:56
Μια άλλη «Αφροδίτη» η Άντζελα Δημητρίου: Ολική αποθέωση προκάλεσε η νέα της φωτογραφία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα καλύτερά της είναι η Άντζελα Δημητρίου η οποία στα 67 της χρόνια παραμένει μια άκρως εντυπωσιακή γυναίκα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της με μαγιό.

Δείτε επίσης: Θανατηφόρο λίκνισμα! Η Άντζελα Δημητρίου χορεύει τσιφτετέλι και "ρίχνει" το μαγαζί (video)

Η φωτογραφία ποζάρει με φόντο το ηλιοβασίλεμα ως... αναδυόμενη Αφροδίτη ποζάρει ήρεμη και ευτυχισμένη μέσα στο νερό καθώς βγαίνει από τη θάλασσα.

«Θάλασσα Μάνα, αρμύρα μου εσύ, γαλάζια μοίρα.. Για παραμάνα στον ώμο χρυσή, τον ήλιο πήρα…», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία. Το στιγμιότυπο προκάλεσε εκατοντάδες κολακευτικά σχόλια.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της

«Τρέμουν» οι πρώην της Άντζελας Δημητρίου: «Γνώρισα μάγκες, χαζούς και... - Ο Κακέτσης ήταν ειδική περίπτωση»

Η Άντζελα Δημητρίου είχε μιλήσει πριν χρόνια για την θυελλώδη προσωπική της ζωή, αλλά και τους άντρες που πέρασαν από το πλευρό της.

Δείτε επίσης: Εφιαλτικές ώρες για την Άντζελα Δημητρίου: «Όταν ήταν 25 αποκάλυψα στο γιο μου ότι ο πατέρας του...»

Μεταξύ άλλων είχε πει στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή: "Στη ζωή μου έχω έναν κύκλο. Άλλοι ήταν μάγκες, άλλοι ήταν χαζοί, άλλοι εκμεταλλευτές. Από όλους κάτι πήρα και όλοι κάτι πήραν από μένα. Σημασία έχει πώς είναι αυτοί σήμερα και πώς είμαι εγώ". Και πρόσθεσε: "Σαν γυναίκα έχω δώσει πάρα πολλά, που δεν έπρεπε να δώσω. Δεν κράτησα τίποτα για μένα. Δεν αγάπησα ποτέ εμένα. Αγάπησα πρώτα όλους τους άλλους, έδωσα σε όλους τους άλλους και τελευταία κοίταξα εμένα. Αυτό ήταν το μεγαλύτερό μου λάθος και δεν πρέπει να το ξανακάνω. Κάποια στιγμή, πρέπει να βάλω κι εγώ μυαλό. Να πω στον εαυτό μου "άσε να σου δώσουν και οι άλλοι κάτι". Δεν θέλω ούτε περιουσίες, ούτε ονόματα, όπως ζητάνε άλλες. Θέλω μόνο μία αληθινή αγάπη".

κακέτσης δημητρίου

Το κεφάλαιο «Κακέτσης»

Όσο για τον Στηβ Κακέτση δήλωσε: "Ο Στηβ ήταν μια ειδική περίπτωση για μένα. Όταν τον γνώρισα ήταν παντρεμένος, είχε παιδί και η δουλειά του ήταν τέτοια που βρισκόμασταν συνέχεια. Όταν κάνεις μία σχέση και είσαι στην ίδια δουλειά είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. Σίγουρα υπήρχε ζήλεια και από τη μεριά του και από τη δική μου. Υπήρχε ένα τεράστιο πάθος και μια πολύ μεγάλη αγάπη. Είχαμε, όμως, ένα τέλος που δεν έπρεπε να ήταν έτσι. Εγώ κουράστηκα περιμένοντας τον Στηβ να τελειώσει από κάπου, το οποίο από μόνος του μου έλεγε πως θα τελειώσει. Δεν τον πίεσα ποτέ να το τελειώσει, αλλά κι εγώ σαν γυναίκα ήθελα να έχω τη δική μου ασφάλεια".

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share