Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

«Πονοκέφαλος» τα ρούχα που ξεβάφουν: Η λύση του Σπύρου Σούλη στο αιώνιο πρόβλημα

Ο ειδικός έχει την απάντηση

25 Φεβρουαρίου 2024 13:40
«Πονοκέφαλος» τα ρούχα που ξεβάφουν: Η λύση του Σπύρου Σούλη στο αιώνιο πρόβλημα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Σούλης πολλές φορές μας βρίσκει λύσεις στα θέματα του σπιτιού, μοιράζοντας τα δικά του «τεχνάσματα» καθαριότητας. Αυτή τη φορά ο διακοσμητής αποκάλυψε το κόλπο για να μην ξεβάφουν τα ρούχα στο πλυντήριο. Πιστέψτε μας, μόνο με αυτό το τρικ θα το πετύχετε.

Εάν παρατηρείτε λεκέδες που επιμένουν, χρώματα που θαμπώνουν, λευκά που γκριζάρουν και μυρωδιές που παραμένουν, καταλαβαίνετε ότι πολλές φορές χρειάζεται κάτι παραπάνω από ένα από το απλό απορρυπαντικό για να εξασφαλίσετε απόλυτη καθαριότητα και υγιεινή για τα ρούχα σας. Με την ευκαιρία, δείτε το κόλπο του Σπύρου Σούλη για να πείτε αντίο σε μούχλα και υγρασία.

Τι μπορείτε να κάνετε; Κάτι πολύ εύκολο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενισχυτικό πλύσης.

ξεβαμμενα-ρουχα-στο-πλυντηριο
Ξεβαμμένα ρούχα

Κάτι παραπάνω από απλό αφαιρετικό για τους λεκέδες, το ενισχυτικό σας έχει τη δύναμη να κάνει πολλά περισσότερα:

  • Αρχικά, το ενισχυτικό πλύσης έχει ισχυρή καθαριστική δράση, με ένζυμα που εισχωρούν στις ίνες των ρούχων και αφαιρούν αποτελεσματικά κάθε βρωμιά από τα ρούχα. Ακόμα κι αυτές που δε φαίνονται προσφέροντας υγιεινή προστασία.
  • Δεύτερον, το ενισχυτικό αφαιρεί τα βακτήρια που προκαλούν την κακοσμία.
  • Eάν τα ρούχα σας μυρίζουν ιδρώτα ακόμα κι αν τα έχετε βγάλει μόλις από το πλυντήριο, αυτό οφείλεται στα μικρόβια που έχουν απομείνει στα υφάσματα των ρούχων σας. Με το ενισχυτικό μπορείτε να αποχωριστείτε τις μυρωδιές για τα καλά.
  • Τέλος, το ενισχυτικό οξυγονώνει τις ίνες των ρούχων φρεσκάροντας τα εις βάθος, ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα υφάσματα (από μετάξι και μαλλί ως κασμίρι), κάνοντας να μοιάζουν πραγματικά σαν καινούργια.

Extra health tip! Προστατέψτε την υγεία σας, πλένοντας τα ρούχα σας συχνά! Χρησιμοποιήστε το ενισχυτικό πλύσης σε λίγο πιο υψηλές θερμοκρασίες και μην ανησυχείτε: το σωστό ενισχυτικό μπορεί να σας προσφέρει βαθύ καθαρισμό με σεβασμό στα χρωματιστά, αλλά και τα λευκά σας.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share