Θυμάστε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαριέττας Χρουσαλά; Δείτε την στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη πριν από 19 χρόνια (Video)

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», είχε εμφανιστεί πριν λίγα χρόνια μέσω σύνδεσης skype η Μαριέττα Χρουσαλά, οποία είχε μιλήσει για την οικογένειά της αλλά και για τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην τηλεόραση.
Μάλιστα, η ομάδα της εκπομπής έψαξε και βρήκε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της στον “Πρωινό Καφέ” το 2003 λίγο πριν γίνει η Σταρ Ελλάς.
Η Μαριέττα Χρουσαλά ήταν από τότε εντυπωσιακή και πραγματικά 19 χρόνια μετά δεν έχει αλλάξει καθόλου, όπως μπορείτε να δείτε.
Βλέποντας, το απόσπασμα πάντως η παρουσιάστρια στάθηκε στο γεγονός ότι μίλησε στον ενικό στην Ελένη Μενεγάκη.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο (Στο 6:35) την πρώτη εμφάνιση της Μαριέττας Χρουσαλά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη:
Το «τερμάτισαν» Χρουσαλά – Πατίτσας: Έχουν μέχρι και γήπεδο μπάσκετ στο υπόγειο του σπιτιού τους
Μπορεί η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα αυτές τις ημέρες να κάνουν tour στα Ελληνικά νησιά με τριώροφο πανάκριβο γιοτ με αφορμή την 12η επέτειο τους, ωστόσο πίσω στην Αθήνα έχουν “αφήσει” το χλιδάτο σπίτι τους που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα παλάτια, αφού έχει όλα τα κομφόρ.
Όπως έχει γραφτεί, το ζευγάρι μένει στα νότια προάστια σε έπαυλη 1000 τμ. που περιέχει: 16 δωμάτια, 2 πισίνες, γυμναστήριο, spa, ξεχωριστό κτίριο με ξενώνες και κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο υπόγειο του κτιρίου
Μάλιστα, μόνο η κουζίνα του σπιτιού αγγίζει τα 100 τ.μ., ενώ το προσωπικό του ζευγαριού μένει σε διαφορετικό σπίτι 300 τετραγωνικών μέτρων. Επίσης, υπάρχει εσωτερική ασφάλεια και κάμερες περιμετρικά της τους κτήματος.
Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι της Χρουσαλά και του Πατίτσα στην Αθήνα…στο youweekly.gr






0 ΣΧΟΛΙΑ