ΑΡΧΙΚΗ LIFE RETROMANIA

Αντώνης Κανάκης – Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στα ’80s

Αντώνης Κανάκης – Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στα ’80s
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για revenge porn, ενώ ολοένα και περισσότερες κατηγορίες συνεχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια. Ο Αντώνης Κανάκης δήλωσε συγχυσμένος και ότι δεν είχε ιδέα μαζί με την ομάδα του, ωστόσο η πλειονότητα των χρηστών το διαδικτύου έχει άλλη άποψη.

Μάλιστα, η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα δεν δίστασε να κάνει αγωγή στον πρώην συνάδελφό της μετά την κοινωνική κατακραυγή.

Πριν προκληθεί ο τεράστιος σάλος με την εκδικητική πορνογραφία, οι Ράδιο Αρβύλα είχαν βγάλει στη δημοσιότητα βίντεο από τα πρώτα βήματα του Αντώνη Κανάκη και του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη δεκαετία των ’80s.

Μάλιστα, ακόμα και τότε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μιλούσε για οπίσθια.

Δείτε το βίντεο:

Ξεσπά ο θείος του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Αυτοί που σήμερα τον κατηγορούν είναι…»

Ο θείος του Στάθη Παναγιωτόπουλου έκανε λόγο για «φαρισαίους» οι οποίοι παρακολουθούσαν το κανάλι του και τώρα είναι έτοιμοι να του χιμήξουν.

Με τις καταγγελίες εναντίον του παρουσιαστή να διαδέχονται η μία την άλλη, ο θείος του πήρε ξεκάθαρη θέση για όσους τον κατηγορούν.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τη δημοσίευση της καταγγελίας, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδέχτηκε τα όσα έκανε και δήλωσε μετανιωμένος. Την ίδια στιγμή το κλίμα στους «Ράδιο Αρβύλα» ήταν και εξακολουθεί να είναι βαρύ, καθώς το σοκ είναι μεγάλο για τους επί χρόνια συνεργάτες του, οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν τους τηλεθεατές ότι δεν γνώριζαν τα όσα έκανε ο φίλος και συμπαρουσιαστής τους.

Μάλιστα, οι «Ράδιο Αρβύλα» προχώρησαν σε αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου ζητώντας την αποκατάσταση της ζημιάς και ηθικής βλάβης την οποία δέχτηκαν εκείνοι και η εκπομπή.

Οι καταγγελίες εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλο άρχισαν να πληθαίνουν με το πέρας των ημερών. Η τραγουδίστρια Χρύσα κατήγγειλε πως όταν ήταν ανήλικη ο παρουσιαστής την είχε ακολουθήσει στις τουαλέτες και της έλεγε χυδαιότητες, ενώ πρώην εργαζομένη των Ράδιο Αρβύλα, μίλησε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο αλλά και για την υπόλοιπη ομάδα, προχωρώντας στην καταγγελία πως ήξεραν τη συμπεριφορά του και «δεν δέχεται το σύννεφο από το οποίο έπεσαν».

«Ήξεραν όλοι ότι παρενοχλούσε τα κορίτσια στο γραφείο, στο στούντιο, όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν. Φαίνεται βέβαια και στην ίδια την εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια πως είναι αποδεκτό από τους υπόλοιπους το γλοιώδες πέσιμό του σε συνεργάτιδες και καλεσμένες μουσικούς. Αναγνωρίζω τις καλές τους προθέσεις εν γένει, αλλά το σύννεφο από το οποίο δείχνουν να έπεσαν, όχι», είπε.

Μετά το σάλο της υπόθεσης το υπουργείο Δικαιοσύνης μελετά αυστηρές νομικές διατάξεις για την προσωπική διαρροή βίντεο και υπάρχουν σκέψεις να μετατραπεί σε κακούργημα.

«Αυτοί που σήμερα τον κατηγορούν είναι όσοι απολάμβαναν ιδιωτικά όσα εξέπεμπε το κανάλι του»

Ο θείος του Στάθη Παναγιωτόπουλου έκανε λόγο για «φαρισαίους» οι οποίοι παρακολουθούσαν το κανάλι του και τώρα είναι έτοιμοι να του χιμήξουν.

«Τώρα βρήκαν ευκαιρία οι «Φαρισαίοι» της κοινωνίας στην οποία ζούμε να κατηγορήσουν δημόσια ό,τι μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικά. Ζούμε σε μία κοινωνία φαρισαϊκή και οι «φαρισαίοι» χαίρονται με την ταλαιπωρία των άλλων. Εννοώ όσους γενικά διασκεδάζουν με τις κακουχίες των τρίτων. Κι όσοι βρήκα ευκαιρία να δημοσιοποιήσουν τις καταγγελίες τους για πράγματα τα οποία μέχρι τώρα απολάμβαναν ιδιωτικώς», είπε ο Μιχάλης Παναγιωτόπουλος, θείος του παρουσιαστή.

«Αυτοί οι οποίοι σήμερα κατηγορούν ή νιώθουν ότι ενοχλήθηκαν από την εκπομπή του Στάθη είναι όσοι κατά τη διάρκεια της εκπομπής απολάμβαναν τα πορνό τα οποία εξέπεμπε το κανάλι. Αυτή ήταν μία εκπομπή της οποία εξέπεμπε ένα κανάλι, την απολάμβανε κόσμος, αλλά τώρα βρίσκουν την ευκαιρία να πουν ότι δυσαρεστήθηκαν».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου