Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το 2019 δεν αποδεχόταν την κατηγορία και μιλούσε για «παρεξήγηση» - Τι αναφέρει σε υπόμνημά του (Video)

«Θα δώσω τα στοιχεία...»

17 Δεκεμβρίου 2021 15:05
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Το 2019 δεν αποδεχόταν την κατηγορία και μιλούσε για «παρεξήγηση» - Τι αναφέρει σε υπόμνημά του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για «παρεξήγηση» έκανε λόγο το 2019 με αφορμή την δημοσίευση προσωπικών στιγμών του με την πρώην σύντροφό του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

«Δεν αποδέχομαι την κατηγορία. Όλα είναι μια παρεξήγηση μεταξύ εμού και της μηνύτριας. Θα δώσω τα στοιχεία στο επόμενο στάδιο της ποινικής διαδικασίας» ήταν η απάντησή του το 2019.

Ωστόσο μετά την δημόσια κατακραυγή άλλαξε γραμμή: «Μεταμελήθηκα ειλικρινά και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που πρόσβαλα».

Εξάλλου, η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του, που τόν κατήγγειλε, δήλωσε ότι η κοπέλα φοβάται γιατί δεν ξέρει που ακόμα μπορεί να υπάρχει υλικό.

«Κατάλαβα ότι εμπορεύεται το σ@ξ που κάνει»: Η δήλωση «φωτιά» του Λάκη Γαβαλά για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Πληθαίνουν τα δημόσια πρόσωπα που παίρνουν θέση κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά τις καταγγελίες που έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας για τον πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα, οι οποίοι αποφάσισαν και επίσημα την Πέμπτη να καταθέσουν αγωγή εναντίον του για ψυχική οδύνη.

Ο Λάκης Γαβαλάς είπε ότι «Οι ερωτικές στιγμές είναι υπέροχες. Να τις μοιράζεσαι είναι μια διαστροφή που δεν μπορώ να την καταλάβω. Είχα γνωρίσει το Στάθη Παναγιωτόπουλο 1-2 φορές, κατάλαβα ότι εμπορεύεται το σ@ξ που κάνει».

Η δήλωση «φωτιά» του Λάκη Γαβαλά για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share