Σάββατο, 04 Μαΐου 2024

Bershka: Το passepartout κορμάκι που θα φοράς μέρα νύχτα κοστίζει μόλις 9,99€!

Πρόλαβε το!

23 Μαΐου 2020 20:48
Bershka: Το passepartout κορμάκι που θα φοράς μέρα νύχτα κοστίζει μόλις 9,99€!

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το πιο μίνιμαλ και ταυτόχρονα εντυπωσιακό κορμάκι που θα αναδείξει τις καμπύλες σου και δεν θα θες να αποχωριστείς!

Τα κορμάκια είναι αυτά που μας τρέλαναν όλο το χειμώνα και δεν ξέραμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε και τώρα ήρθε η νέα κολεξιόν με τα καλοκαιρινά που είναι ακόμα πιο σέξι και η δουλεία μας γίνεται ακόμη πιο δύσκολη! Είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα καθώς αποτελεί την απάντηση στο αιώνιο ερώτημα "τι να φορέσω". Πόσο μάλλον το συγκεκριμένο που θα απογειώσει ένα total black outfit αλλά παράλληλα μπορεί να γίνει και το passepartout σου για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ στην εκπληκτική τιμή των 9,99€!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να συνδυάσεις για μία απλή βόλτα με τις φίλες σου, ρίξε μια ματιά σε αυτό το διαχρονικό τζιν και απογείωσε ακόμη και την πιο απλή σου εμφάνιση. Αν πάλι η βόλτα σου καταλήξει σε βραδινή έξοδο, μην ανησυχείς καθόλου, απλά συνδύασε το με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα!

Bershka: Βρήκαμε το κοντό acid wash φόρεμα που δεν θα θες να αποχωριστείς με λιγότερα από 10 ευρώ

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka το τέλειο acid wash κοντό φόρεμα που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλες τις γυναίκες και κοστίζει μόλις 9,99€!

Ποια γυναίκα δεν θέλει να φοράει στην καθημερινότητα της άνετα και βολικά ρούχα; Τι καλύτερο λοιπόν από ένα oversize acid wash φόρεμα που παραπέμπει σε boyfriend look μιας και είναι η κακή μας συνήθεια να τους κλέβουμε τα μπλουζάκια και να τα κάνουμε φορέματα.

Σε μια σύντομη έρευνα στις σελίδες των αγαπημένων μας ηλεκτρονικών καταστημάτων, το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς στα καταστήματα Bershka που θα σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα από ποτέ και σου επιτρέπει να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ με τους κατάλληλους βέβαια συνδυασμούς.

Θα το βρεις e shop των καταστημάτων Bershka στην εκπληκτική τιμή των 9,99€! Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι πώς θα κάνεις το τέλειο casual outfit, ρίξε μια ματιά στο απόλυτο μποτάκι της σεζόν!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share