Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Stradivarius: Βρήκαμε το κορυφαίο σορτσάκι για τις αθλητικές σου εμφανίσεις με μόλις 9,99€!

Προλάβετε το!

19 Μαΐου 2020 15:46
Stradivarius: Βρήκαμε το κορυφαίο σορτσάκι για τις αθλητικές σου εμφανίσεις με μόλις 9,99€!

Το Athensmagazine.gr φροντίζει πάντα να βρίσκει για εσένα τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είσαι πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία. Έτσι και σήμερα βρήκαμε το κορυφαίο σορτσάκι της σεζόν!

Σε μια σύντομη έρευνα που κάναμε στο e shop των καταστημάτων Stradivarius πέσαμε πάνω σε αυτό το σορτσάκι και το ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά. Ο λόγος; Είναι η επιτομή της άνεσης και ταυτόχρονα της θηλυκότητας. Μπορεί πολλές από εμάς να νομίζουν πως το μόνο κομμάτι που κάνει σέξι μια αθλητική εμφάνιση είναι ένα αθλητικό κολάν αλλά εμείς σήμερα θα σου δείξουμε μια άλλη όψη λίγο πιο... ανοιξιάτικη.

Το υπέροχο αυτό σορτσάκι θα το βρεις σε δυο υπέροχα χρώματα, μπεζ και πράσινο για να διαλέξεις όποιο σου αρέσει. Και το καλύτερο δεν το άκουσες ακόμα... Κοστίζει μόλις 9,99€. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Ιδανικός συνδυασμός για εμάς θα ήταν ένα ζευγάρι πολύχρωμα αθλητικά, ρίξε μια ματιά σε αυτά που κάνουν θραύση αυτή τη σεζόν.

Stradivarius: H σομόν αέρινη φούστα με κουμπιά που θα λατρέψεις - Κοστίζει μόλις 13 ευρώ

Ανακαλύψαμε την πιο σικάτη αέρινη φούστα με κουμπιά στα καταστήματα Stradivarius με μόνο 13 ευρώ.

Είναι στο άκρως καλοκαιρινό χρώμα το σομόν το οποίο θα μπορείς να το φοράς, από το πρωί έως και το βράδυ και να κλέβεις πραγματικά τις εντυπώσεις.

Οι φούστες είναι ένα από τα αγαπημένα ρούχα κάθε γυναίκας. Θηλυκές αλλά και πάρα πολύ βολικές μπορείς να τις φορέσεις σχεδόν όλη μέρα, από την δουλειά έως και το γραφείο και να κάνεις πραγματικά θραύση.

Οι αέρινες φούστες το καλοκαίρι κυριαρχούν και είναι κατάλληλες για εσένα που θέλεις να ξεχωρίσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα σε κάθε σου εμφάνιση εκεί έξω.

Εμείς βρήκαμε αυτή από τα Stradivarius και κυριολεκτικά θα κάνεις θραύση μόλις την φορέσεις εκεί έξω. Καλοκαιρινή και αέρινη.

Θα την βρεις εδώ

Στα Stradivarius και συγκεκριμένα στην καλοκαιρινή τους συλλογή για το 2020 θα βρεις και αυτή την σικάτη τσάντα σε τιμή σοκ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share