Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Έτριψε με φλούδες πορτοκαλιού τα δόντια της - Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Απίστευτο!

24 Απριλίου 2020 17:15
Έτριψε με φλούδες πορτοκαλιού τα δόντια της - Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Ο καθημερινός καθαρισμός των δοντιών και οι τακτικές επισκέψεις στον οδοντίατρο είναι απαραίτητες για ένα πιο λαμπερό και αστραφτερό χαμόγελο.

Εκτός όμως από αυτό, υπάρχουν και άλλοι τρόποι και μάλιστα φυσικοί ώστε να αποκτήσουμε ένα πιο λευκό χαμόγελο, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν βάλετε τσόφλια από αυγά στα δόντια σας.

Η διατροφή αποτελεί σημαντικό παράγοντα. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα φρούτο που περιέχει τα συστατικά εκείνα που είναι ασπίδα κατά της τερηδόνας και καταπολεμούν την πλάκα, προσφέροντας ένα λευκό, αστραφτερό χαμόγελο. Ποιο είναι αυτό το φρούτο; Το πορτοκάλι!

πορτοκάλι δόντια

Οι φλούδες από το πορτοκάλι, αλλά και άλλων εσπεριδοειδών θεωρούνται όξινα. Ωστόσο οι φλούδες από τα εσπεριδοειδή περιέχουν παραλλαγές της βιταμίνης C, η οποία μπορεί να υποκαταστήσει ένα σκληρό λευκαντικό δοντιών, χαρίζοντας λάμψη στα δόντια, όπως ακριβώς ο ορός από βιταμίνη C φωτίζει το δέρμα. Πλύνετε καλά τις φλούδες του πορτοκαλιού και στη συνέχεια τρίψτε την εσωτερική, λευκή πλευρά τους, πάνω στα δόντια. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να καταπολεμήσετε την πλάκα.

Έβαλε τις φλούδες από ένα πορτοκάλι μέσα στα παπούτσια του - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Ένα εξαιρετικό κόλπο για να διατηρήσετε... "φρέσκα" τα παπούτσια σας παρουσιάζει το βίντεο που ακολουθεί. Μάλιστα, ο απόλυτος... πρωταγωνιστής στο βίντεο δεν είναι άλλο από το πορτοκάλι και τις φλούδες του.

Άλλωστε, οι φλούδες του συγκεκριμένου φρούτου δεν μπορούν να καταναλωθούν, ωστόσο, υπάρχουν κάποια τρομερά κόλπα που μπορούν να σας βοηθήσουν με καθημερινά πράγματα μέσα στο σπίτι, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι μπορεί να κάνει μια φλούδα πορτοκαλιού στο φούρνο σας.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:

Έβαλε αλάτι σε μια φλούδα πορτοκαλιού και έτριψε τον πάτο μιας κούπας - Το αποτέλεσμα; Μοναδικό!

Όλοι μας έχουμε έρθει αντιμέτωποι με δύσκολους λεκέδες τόσο σε ρούχα όσο και σε έπιπλα αλλά και σκεύη κουζίνας και ως γνωστόν αυτοί οι λεκέδες είναι επίμονοι και μας παιδεύουν.

Σήμερα σου βρήκαμε πως θα σώσεις τις κούπες σου από τους επίμονους λεκέδες από καφέ που ποτίζουν τα κεραμικά σας! Η λύση είναι απλούστατη και τα υλικά είναι αυτά που σίγουρα υπάρχουν σπίτι σου! Ακολούθησε λοιπόν τα παρακάτω βήματα και θα μας ευγνωμονείς. Ξεφλούδισε ένα πορτοκάλι και βούτηξε το μέσα σε αλάτι, στη συνέχεια τρίψτο στα τοιχώματα της κούπας. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει μιας και η κούπα σας θα αστράφτει και πάλι!

πορτοκάλι

Ωστόσο το πορτοκάλι μπορεί να φανεί θαυματουργό και σε θέματα ομορφιάς, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν απλώσετε στο πρόσωπο σας ένα πολτοποιημένο πορτοκάλι!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share