Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έβαλε τις φλούδες από ένα πορτοκάλι μέσα στα παπούτσια του - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Ευφυέστατο!

21 Απριλίου 2020 17:36
Έβαλε τις φλούδες από ένα πορτοκάλι μέσα στα παπούτσια του - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα εξαιρετικό κόλπο για να διατηρήσετε... "φρέσκα" τα παπούτσια σας παρουσιάζει το βίντεο που ακολουθεί. Μάλιστα, ο απόλυτος... πρωταγωνιστής στο βίντεο δεν είναι άλλο από το πορτοκάλι και τις φλούδες του.

Άλλωστε, οι φλούδες του συγκεκριμένου φρούτου δεν μπορούν να καταναλωθούν, ωστόσο, υπάρχουν κάποια τρομερά κόλπα που μπορούν να σας βοηθήσουν με καθημερινά πράγματα μέσα στο σπίτι, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι μπορεί να κάνει μια φλούδα πορτοκαλιού στο φούρνο σας.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:

Έβαλε αλάτι σε μια φλούδα πορτοκαλιού και έτριψε τον πάτο μιας κούπας - Το αποτέλεσμα; Μοναδικό!

Όλοι μας έχουμε έρθει αντιμέτωποι με δύσκολους λεκέδες τόσο σε ρούχα όσο και σε έπιπλα αλλά και σκεύη κουζίνας και ως γνωστόν αυτοί οι λεκέδες είναι επίμονοι και μας παιδεύουν.

Σήμερα σου βρήκαμε πως θα σώσεις τις κούπες σου από τους επίμονους λεκέδες από καφέ που ποτίζουν τα κεραμικά σας! Η λύση είναι απλούστατη και τα υλικά είναι αυτά που σίγουρα υπάρχουν σπίτι σου! Ακολούθησε λοιπόν τα παρακάτω βήματα και θα μας ευγνωμονείς. Ξεφλούδισε ένα πορτοκάλι και βούτηξε το μέσα σε αλάτι, στη συνέχεια τρίψτο στα τοιχώματα της κούπας. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει μιας και η κούπα σας θα αστράφτει και πάλι!

Ωστόσο το πορτοκάλι μπορεί να φανεί θαυματουργό και σε θέματα ομορφιάς, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν απλώσετε στο πρόσωπο σας ένα πολτοποιημένο πορτοκάλι!

Βάζει σε ένα βάζο πορτοκάλι, κανέλα και γαρύφαλλο - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε!

Όλοι μας θέλουμε το σπίτι μας να μυρίζει πάντα υπέροχα και ξοδεύουμε ολόκληρες περιουσίες σε αποσμητικά χώρου και αρωματικά κεριά. Ξεχάστε λοιπόν όσα ξέρατε γιατί θα σήμερα θα σας δείξουμε ένα μοναδικό τρόπο να μυρίζει το σπίτι σας πάντα υπέροχα χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ!

Να πώς θα φτιάξετε ένα σπιτικό αρωματικό χώρου με υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι μας!

Τι θα χρειαστείτε

  • Ένα γυάλινο βάζο (βάζο συντήρησης) με καπάκι.
  • Ένα πορτοκάλι.
  • Ξυλάκια κανέλας
  • Μερικά γαρύφαλλα
  • Αιθέρια έλαια

Στο βίντεο θα δείτε όλες τις λεπτομέρειες για να φτιάξετε το δικό σας αρωματικό χώρου και να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει υπέροχα και φυσικά... υγιεινά.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα και μόνο πορτοκάλι κάνει θαύματα, δείτε εδώ τι θα γίνει αν βάλετε μια φλούδα πορτοκαλιού στο φούρνο σας!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share