Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

"Το αγόρι μου μου ζήτησε να κάνουμε έρωτα & να μας βλέπει ο φίλος του! Μήπως δεν με βλέπει σοβαρά"- Οι ειδικοί απαντούν

29 Ιουνίου 2017 11:19

Ο ανδρολόγος του Youweekly.gr, Κωνσταντίνος Ρόκκας (krokkas.gr, [email protected]) βρίσκεται εδώ να σας λύσει κάθε απορία.

Πρόσφατα ο σύντροφός μου, με τον οποίο είμαστε μαζί εδώ και 6 μήνες, μου ζήτησε να προσκαλέσει τον καλύτερό του φίλο για να βλέπει ενώ εμείς θα κάνουμε σεξ. Εγώ σοκαρίστηκα, δεν ξέρω τι να σκεφτώ! Μήπως δε με βλέπει σοβαρά ή υπερβάλλω; Εσείς τι λέτε; Δώρα

Αγαπητή Δώρα, σίγουρα αυτή η πρόταση είναι σχετικά ασυνήθιστη. Βέβαια δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε ότι αρκετά ζευγάρια έχουν σεξουαλικές επαφές στις οποίες συμμετέχουν και άλλα πρόσωπα. Το θέμα, όμως, είναι ότι στην παραπάνω περίπτωση υπάρχει συμφωνία για τη συμμετοχή και άλλων ατόμων στις προσωπικές τους στιγμές. Άρα το ζητούμενο εδώ είναι αν αυτό που αρέσει σε εκείνος αρέσει και σ’εσένα. Αν λοιπόν η σεξουαλική διέγερση και των δυο σας αυξάνεται με κάτι τέτοιο τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν όμως εσύ δυσανασχετείς και έχεις αντίρρηση στη συμμετοχή τρίτου προσώπου τότε πρέπει να βάλεις τα όρια σου στη σχέση σας για να λειτουργήσει φυσιολογικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο "αιχμηρό" χτύπημα του δικηγόρου από την Θεσσαλονίκη! "Ξέρω πόσο λυπήθηκες για την Νανά..."

Πηγή: Youweekly.gr

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share