Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

H&M: Κλέψτε τις εντυπώσεις στην παραλία με αυτό το καφτάνι - Κοστίζει μόνο 9,99€

Δεν θα το βγάζετε από πάνω σας

26 Μαΐου 2020 18:02
H&M: Κλέψτε τις εντυπώσεις στην παραλία με αυτό το καφτάνι - Κοστίζει μόνο 9,99€

Μπορεί να μας τα έχει χαλάσει λίγο ο καιρός αυτές τις μέρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνουμε τα μπάνια μας στις παραλίες μέσα στις επόμενες ημέρες, μιας και ο Ιούνιος είναι μια ανάσα μακριά. Βρήκαμε, λοιπόν, το ρούχο που είναι απαραίτητο για την παραλία στα Η&Μ, στην σούπερ τιμή των 9,99 ευρώ.

Ένα καφτάνι είναι ευκολοφόρετο, αεράτο και δροσερό, και για αυτό είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε. Μάλιστα παραμένετε στιλάτες και αναδεικνύει τέλεια την σιλουέτα σας, ειδικά όταν συνδυάζεται με αυτό το μαγιό που θα βρείτε εδώ και κοστίζει μονάχα 10 ευρώ.

Με ζεβρέ μοτίβο είναι ό,τι πιο hot μπορείτε να βρείτε φέτος το καλοκαίρι, ενώ η ζώνη στη μέση μπορεί να τονίσει τις καμπύλες και την μέση σας. Φορέστε το και κάντε εντύπωση στην παραλία, ξοδεύοντας μόνο 9,99€! Μπείτε εδώ και κάντε το τώρα δικό σας.

Kaftan with a tie belt
9,99 €

H&M: Το floral σορτσάκι που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε όλες τις γυναίκες κοστίζει μόλις 9,99€!

Βρήκαμε για εσάς στα καταστήματα H&M το πιο στιλάτο floral σορτσάκι που κάνει πάταγο και κοστίζει μόλις 9,99€!

Η άνοιξη έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή της κι εμείς δεν έχουμε παρά να σκεφτόμαστε ήδη τα σορτσάκια, τις αέρινες φούστες και φορέματα και τα ανοιχτά παπούτσια.

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Έτσι και σήμερα βρήκαμε για εσάς ένα ακόμη κομμάτι και δεν είναι άλλο από το τέλειο σορτσάκι από τη νέα κολεξιόν των Η&Μ.

Είναι ένα κλασσικό, ψηλόμεσο σορτσάκι με ένα υπέροχο, ρομαντικό floral pattern που μπορείς να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και να το συνδυάσεις με όλες σου τις εμφανίσεις. Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα Η&Μ της χώρας αλλά και στο e shop τους. Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Kι αν αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτά τα πέδιλα που αυτή τη σεζόν έχουν κάνει θραύση για να απογειώσεις το ανοιξιάτικο λουκ σου.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share