Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έκπτωση "βόμβα" από τα H&Μ - Μπλουζάκι μόνο με 3,99€

Πάει με τα πάντα

19 Απριλίου 2020 14:17
Έκπτωση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια πολύ θηλυκή αλλά και κομψή επιλογή είναι αυτό το μπλουζάκι από τα H&M, και μάλιστα είναι στην πιο οικονομική τιμή. Θα το βρείτε online μόνο με 3,99€!

Τα τοπ με σχέδιο φιδιού όταν επιλέγεις να τα φορέσεις, τραβάς πάντα τα βλέμματα, και είναι μια τάση που έχει επικρατήσει. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε ένα στην πιο χαμηλή τιμή, και από 15€ θα το κάνετε δικό σας με 73% έκπτωση.

Μπορείτε να το φορέσετε όλες τις εποχές, μιας και δεν είναι ούτε πολύ χοντρό, αλλά ούτε και λεπτό. Σίγουρα θα ταιριάζει γάντι με αυτό το παντελόνι, σε μια καλοκαιρινή βόλτα στο νησί. Μην απελπίζεστε λοιπόν, μπορείτε να κάνετε εύκολα τα ψώνια σας εδώ παρά την καραντίνα και να ονειρευτείτε τις καλύτερες ημέρες.

V-neck wrapover top
3,99 €

Χωρίς τέλος οι εκπτώσεις από τα H&M - Biker τζάκετ από 70€ τώρα με -50%

Το διαχρονικό biker τζάκετ στο πιο φωτεινό χρώμα που όλες μας λατρεύουμε να φοράμε σε τιμή έκπληξη. Αποκτήστε το άμεσα με έκπτωση μόνο στο H&M!

Το H&M έχει φροντίσει για εσάς, ώστε να κάνετε τα ψώνια σας διαδικτυακά και στις καλύτερες τιμές. Ξεπουλάει λοιπόν όλα τα χειμωνιάτικα σε και το Athensmagazine.gr σας βρίσκει τα καλύτερα κομμάτια. Αυτό το τζάκετ βέβαια δεν το λες και τόσο χειμωνιάτικο, αλλά η καλύτερη επιλογή για άνοιξη και φθινόπωρο. Αν ψάχνετε όμως κάτι πιο χοντρό και ζεστό σε χαμηλή τιμή, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το παλτό.

Σε χρώμα ροζ και με φερμουάρ που κλείνει στο πλάι, είναι σίγουρα κάτι που ερωτευτείτε, αφού είναι ένα μοντέρνο αλλά παράλληλα και διαχρονικό μπουφάν. Μπορείτε να το συνδυάσετε με τα πάντα και να το φοράτε όλες τις σεζόν, εκτός βέβαια του καλοκαιριού. Θα σας φτιάχνει την διάθεση! Αγοράστε το τώρα με ένα κλικ εδώ.

Biker jacket
34,99 €

Τρελό ξεπούλημα από τα H&M: Παλτό πρόβατο μόνο 14,99€ από 50€ - Η απόλυτη τάση

Όλες μας θέλαμε να αγοράσουμε ένα παλτό - τζάκετ σαν πρόβατο, αλλά δεν το είχαμε κάνει γιατί τον χειμώνα οι τιμές ήταν στα ύψη. Τώρα λοιπόν μπορείτε να το κάνετε δικό σας σε τιμή σοκ. Μπορείτε να το φοράτε όλο τον επόμενο χρόνο, αφού είναι μια τάση που έχει κυριαρχήσει.Θα το βρείτε μόλις με 14,99€ από 50€ μόνο στο H&M!

Μην αναρωτιέστε λοιπόν πώς θα κάνετε τα ψώνια σας εν μέσω της πανδημίας, μιας και το H&M έχει φροντίσει για αυτό και σας προσφέρει τιμές έκπληξη, σε ρούχα της περασμένης σεζόν. Ξεπουλάει λοιπόν όλα τα χειμωνιάτικα σε και το Athensmagazine.gr σας βρίσκει τα καλύτερα κομμάτια. Βέβαια μπορείτε να βρείτε και προσφορές σε ανοιξιάτικα ρούχα σε επίσης χαμηλές τιμές, σαν αυτή την φούστα.

Είναι ένα χουχουλιάρικο και ζεστό παλτό, που κλείνει με φερμούαρ και θα μπορείτε να το φοράτε καθημερινά από τον επόμενο χειμώνα και να είστε στιλάτες. Αγοράστε το τώρα με ένα κλικ εδώ.

Pile jacket
14,99 €

 

Ροή ειδήσεων

Share