Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

H&M online ξεπούλημα - Το parka μπουφάν που έκανε πάταγο τώρα μόλις 7,99€ από 40€!

Θα το χρειαστείτε σίγουρα

4 Απριλίου 2020 15:15
H&M online ξεπούλημα - Το parka μπουφάν που έκανε πάταγο τώρα μόλις 7,99€ από 40€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γνωρίζουμε ότι μπορεί να σας φανεί περίεργο το να αγοράσετε ένα μπουφάν τον μήνα Απρίλιο, αλλά γιατί όχι σε μια τόσο οικονομική τιμή; Μπορείτε να το φοράτε όλο τον επόμενο χρόνο και μάλιστα το κρύο κρατά καλά ακόμα. Αυτό το μπουφάν είχε κάνει πάταγο και τώρα θα το βρείτε 7,99€ μόνο στο H&M!

Μην αναρωτιέστε λοιπόν πώς θα κάνετε τα ψώνια σας εν μέσω της πανδημίας, μιας και το H&M έχει φροντίσει για το διαδικτυακό σας shopping στις πιο χαμηλές τιμές. Ξεπουλάει λοιπόν όλα τα χειμωνιάτικα σε τιμές έκπληξη. Βέβαια μπορείτε να βρείτε και προσφορές σε ανοιξιάτικα ρούχα, σαν αυτό εδώ το Blazer, που θα φοριέται πολύ το καλοκαίρι.

Είναι ένα άνετο και αδιάβροχο μπουφάν που μπορείτε να το φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ, και σε εξορμήσεις. Ταιριάζει με τα πάντα και το parka είναι η τελευταία λέξη της μόδας, και σίγουρα θα είναι και την επόμενη σεζόν. Αγοράστε το με ένα κλικ εδώ.

Padded parka
7,99 € 39,99 €-80%
Khaki green

H&M e- shop: Βρήκαμε το πιο ανοιξιάτικο τζιν για όλες τις γυναίκες

Στα H&M θα βρεις το πιο τέλειο τζιν με σκισίματα που θα δώσει έναν ιδιαίτερο αέρα στο στυλ σου, ενώ έχει και μια πολύ ωραία και διαφορετική από ότι συνήθως απόχρωση.

Τα τζιν είναι το πιο εύκολο ρούχο που μπορείς να φορέσεις σε δουλειά, στη βόλτα, στη σχολή ακόμα και στην βραδινή σου έξοδο με τον κατάλληλο συνδυασμό ρούχων.

Άνετα και βολικά δεν σε απογοητεύουν ποτέ, ενώ μπορείς να τα φοράς τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Κι αν έχεις βαρεθεί τις κλασσικές γραμμές, στα H&M θα βρεις την πιο vintage με σκισίματα.

39,99 €

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share