Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μπλουζάκι με 3,99 από H&M - Θα το φοράτε όλο το καλοκαίρι

Θα το βολευτείτε

20 Μαρτίου 2020 16:15
Μπλουζάκι με 3,99 από H&M - Θα το φοράτε όλο το καλοκαίρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το μπλουζάκι που θα φοράτε όλο το καλοκαίρι σε όλες τις εμφανίσεις σας. Είναι πάμφθηνο και θα το βρείτε μόνο στα H&M.

Ένα απλό κοντό τοπ σε μπεζ και σε άλλες αποχρώσεις που είναι απαραίτητο για το καλοκαίρι. Μπορείτε να το φοράτε με τζιν, φούστα και μέσα από όλα τα ρούχα που διαφανίζουν.

Ακόμα αν σας φαίνεται απλό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον ύπνο, μιας και είναι άνετο και βαμβακερό. Όπως και έχει είναι μια πολύ καλή επιλογή και έχει πολλαπλές χρήσεις. Μπορείτε να δείτε ακόμα ένα μπλουζάκι εδώ, που θα λατρέψετε.

Cropped jersey strappy top
3,99 €

Η&Μ: Το φούτερ που μυρίζει άνοιξη κοστίζει μόλις 9,99€!

Βρήκαμε για σένα στα καταστήματα Η&Μ το απόλυτο ανοιξιάτικο φούτερ στην εκπληκτική τιμή των 9,99€! Εσύ μπορείς να του αντισταθείς;

Οι προσφορές ακόμη καλά κρατούν και το Αthensmagazine.gr βρήκε μια ακόμη για σένα! Κάνοντας μια μικρή έρευνα στα καταστήματα Η&Μ πέσαμε πάνω σε ένα υπέροχο σιέλ φούτερ που φωνάζει από μακριά "άνοιξη" και προφανώς και δεν γινόταν να μην μοιραστούμε μαζί σας αυτή μας την ανακάλυψη!

Είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναίκεια ντουλάπα μιας και είναι άνετο και χαρίζει στο καθημερινό σου look μια νότα φρεσκάδας χάρη στο φλοράλ του σχέδιο ενώ το χρώμα του είναι αυτό που θα απογειώσει κάθε denim look!

Θα το βρεις στα καταστήματα Η&Μ όλης της χώρας καθώς και στο e shop τους με 50% έκπτωση και τελική τιμή 9,99€! Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Αν πάλι αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό το ψηλόμεσο τζιν με σκισίματα!

ZARA: Ανακαλύψαμε το απόλυτο 60s φόρεμα που θα σε κάνει σταρ του παλιού σινεμά!

Βρήκαμε στα καταστήματα ZARA το απόλυτο 60s φόρεμα που θα σε κάνει σταρ του παλιού σινεμά με λιγότερο από 30€!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά ψάχνει και βρίσκει για εσάς τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion. Έτσι και σήμερα, πέσαμε πάνω σε αυτό το φόρεμα και δεν γινόταν να μην το μοιραστούμε μαζί σας.

Τα 60s τον τελευταίο χρόνο έχουν επανέρθει δυναμικά στη ζωή μας τόσο σε ρούχα όσο και σε διακόσμηση κι εμείς απλά τα λατρεύουμε! Όπως ακριβώς λατρέψαμε και αυτό το φόρεμα που είναι πραγματικά λες και βγήκε από ταινία του παλιού σινεμά.

Το κόψιμο του σε γραμμή άλφα, ο ψηλός γιακάς του και το αραιό φλοράλ του σχέδιο είναι αυτό που το κατέταξε αμέσως στην κορυφή της λίστας των αγαπημένων μας κομματιών.

Θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα ZARA της χώρας καθώς και στο e shop τους στην εκπληκτική τιμή των 29,95€! Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν αναρωτιέσαι με τι να συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτή την girly τσάντα που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες!

 

Ροή ειδήσεων

Share