Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

H&M: Βρήκαμε την πιο ονειρεμένη μπλούζα - Θα την ερωτευτείς

Σε τιμή σοκ!

15 Μαρτίου 2020 15:02
H&M: Βρήκαμε την πιο ονειρεμένη μπλούζα - Θα  την ερωτευτείς

Χαμό κάνει στα latest trends αυτό το scoop - necked μπλουζάκι που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των H&M. Είναι ένα κομμάτι θησαυρός για ντουλάπα σου. Ταιριάζει με όλα, ενώ με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορείς να το φορέσεις και για βραδινή έξοδο.

Μπορεί να είναι ένα κλασικό και απλό μπλουζάκι, αλλά είναι περισσότερα από αυτό. Όλες οι γυναίκες λέμε πολύ συχνά «δεν έχω τι να φορέσω» με αποτέλεσμα να χάνουμε χρόνο παθαίνοντας πανικό, από το να ψάξουμε καλά τι να βάλουμε. Αυτό όμως το μπλουζάκι θα μας και θα ...σε σώσει.

Αυτό λοιπόν είναι το scoop - necked μπλουζάκι που θα βρεις μόνο με 9,99€ σε όλα τα καταστήματα των H&M. Βγαίνει σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα. Σε λευκό, μαύρο, φλοραλ πράσινο μαύρο και κόκκινο.

Μπορείς να το συνδυάσεις άνετα με το κλασικό σου τζιν, ακόμη και με την φούστα σου σε ότι μήκος και αν είναι.

Βρες το εδώ

Συνδύασε το ιδανικά και με αυτό το τέλειο τζιν από τα ZARA!

H&M: Η μπλούζα που θα σε κάνει fashion icon είναι άσπρη και έχει φανταστική λεπτομέρεια

Βρήκαμε στα H&M τη μπλούζα που θα σε κάνει fashion icon είναι άσπρη και έχει φανταστική λεπτομέρεια!

Τα φουσκωτά μανίκια ή αλλιώς puff sleeves είναι μια τάση που φέτος λατρεύουν οι πάντες! Σχεδιαστές, στιλίστες, celebrities και fashion bloggers επιλέγουν ξανά και ξανά τις αγαπημένες τους μπλούζες που έχουν αρκετά φουσκωτά μανίκια και δημιουργούν τέλειο styling. Εμείς ξεχωρίσαμε μία στα καταστήματα H&M!

Είναι σε πολύ προσιτή τιμή καθώς κοστίζει μόνο 14,99€ και έχει λευκό χρώμα, δηλαδή το απόλυτο χρώμα της άνοιξης! Προχώρα παρακάτω για να την δεις!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share