Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

ZARA: Αυτό το τζιν θα το φοράς ακόμα και το καλοκαίρι - Σε δείχνει αδύνατη και έχει μια λεπτομέρεια που θα λατρέψεις

Κοστίζει μόνο 25 ευρώ!

13 Μαρτίου 2020 08:12
ZARA: Αυτό το τζιν θα το φοράς ακόμα και το καλοκαίρι  - Σε δείχνει αδύνατη και έχει μια λεπτομέρεια που θα λατρέψεις

Το πιο μοδάτο τζιν είναι στα Zara και θα το φοράς ακόμα και το καλοκαίρι! Είναι μαύρο και έχει τρουκς στο πλάι και το ξεχωρίσαμε από την πρώτη στιγμή που το είδαμε. Είναι άνετο και μέσα στην τάση της μόδας ενώ θα μπορείς να το φοράς τόσο το βράδυ όσο και το πρωί στο γραφείο.

Λατρεύεις τα τζιν αλλά δυσκολεύσαι να βρεις κάποιο να σου ταιριάζει απόλυτα; Έχει συμβεί σε όλες μας! Είναι δύσκολο κάποιες φορές να βρεις ένα παντελόνι να ταιριάζει πάνω σου και να δείχνει το σώμα σου ωραίο.

Αυτό το μαύρο παντελόνι έχει υπέροχη γραμμή, ενώ είναι μέσα στην μόδα με τα τρουκς που έχει στο πλάι. Θα το φοράς από το πρωί έως το βράδυ.

Εμείς βρήκαμε αυτό από τα Zara και το λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή. Σίγουρα πρέπει να το δοκιμάσεις και εσύ και θα μας θυμηθείς.

Θα το βρεις εδώ

Επίσης, αν σ'αρέσει να κάνεις στιλάτες εμφανίσεις μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο trend φόρεμα - που έχει κυκλοφορήσει πρώτο, επίσης, στα καταστήματα Zara.

ZARA: Το κλασσικό μαύρο παντελόνι για να κάνεις το πιο σικ ανδρόγυνο look στο γραφείο!

Με αυτό το παντελόνι από τα ZARA θα κάνεις το απόλυτο ανδρόγυνο look. Είναι ιδανικό για το γραφείο αλλά και για τις εξόδους που δεν ξέρεις τι να φορέσεις και θέλεις μια διαφορετική πρόταση, από ότι συνήθως.

Το ανδρόγυνο look είναι must για κάθε γυναίκα και παρόλο που λέγεται «ανδρόγυνο» είναι αισθησιακό και τονίζει με έναν σαγηνευτικό τρόπο την θηλυκότητα σου.

Το συγκεκριμένο look έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια τόσο τις πασαρέλες και τα editorials, όσο και τις καρδιές των celebrities, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που επώνυμες το επιλέγουν στο κόκκινο χαλί, αλλά και στην καθημερινότητά τους.Δείτε εδώ τα t- shirt που κοστίζουν μόνο 6 € για να το συνδυάσετε.

Αν θέλεις και εσύ να το πετύχεις το μυστικό είναι να διαλέξεις ένα «σωστό» παντελόνι! Εμείς σου βρήκαμε αυτό από τα Zara που μπορείς να το βρεις σε έκπτωση και το χρώμα του αλλά και το στυλ του είναι τέλειο.

Μπορείς να το συνδυάσεις όπως το μοντέλο της φωτογραφίας ή για πιο βραδινές εμφανίσεις με ένα σακάκι και να ξεχωρίσεις.

TAGS
 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share