Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ZARA: Το τιρκουάζ φόρεμα που φοριέται στο γραφείο αλλά και σε έξοδο είναι ο,τι πιο φίνο μπορείς να αγοράσεις για την άνοιξη!

Κοστίζει μόλις 29 ευρώ!

10 Μαρτίου 2020 09:26
ZARA: Το τιρκουάζ φόρεμα που φοριέται στο γραφείο αλλά και σε έξοδο είναι ο,τι πιο φίνο μπορείς να αγοράσεις για την άνοιξη!

Σίγουρα μπορείς αυτό το φόρεμα από τα Zara να το βάλεις στο γραφείο αλλά και σε μία έξοδο! Είναι μοναδικό και σίγουρα θα σε κάνει να θυμηθείς άλλες εποχές! Δεν θα το βγάζεις από πάνω σου, μιας και είναι τόσο άνετο, όσο και μοντέρνο!

Αν ψάχνεσαι για τα πιο must have κομμάτια της άνοιξης τότε το βρήκες! Είναι λουλουδάτο, country και θυμίζει τις πιο ανέμελες και ξέγνοιαστες μέρες.

Αν θες να παραμείνεις ενήμερη με τα trends και να μαγνητίσεις τους πάντες με την εμφάνισή σου, μην το σκέφτεσαι άλλο, αυτό είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα.

Zara φόρεμα Zara λουλουδάτο φόρεμα

Κοντό φόρεμα με V κρουαζέ ντεκολτέ και μακρύ μανίκι με τελείωμα με λάστιχο στη μανσέτα. Κάτω μέρος με σκίσιμο στο πλάι.

Κάνε το δικό σου εδώ!

Αν λατρεύεις τα χρώματα της άνοιξης, σίγουρα πρέπει να δεις αυτή την λεβαντί μπλούζα!

H&M: Το flare παντελόνι που έχουν λατρέψει οι Instagrammers - Κοστίζει μόλις 9,99€!

Βρήκαμε στα καταστήματα Η&Μ το παντελόνι που είναι η απόλυτη τάση της σεζόν και έχουν λατρέψει όλες οι Instagrammers!

Τα παντελόνια καμπάνα έχουν κάνει δυναμικό comeback, κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα μιας και ήταν μια τάση που είχαμε λατρέψει και την περιμέναμε πως κ πως να επιστρέψει!

Το Athensmagazine.gr επειδή φροντίζει για σένα έψαξε και βρήκε το πιο στιλάτο και οικονομικό flare παντελόνι της αγοράς που φυσικά δεν είναι άλλο από αυτό των Η&Μ!

Είναι μαύρο, με ελαστική μέση και υπέροχο άνοιγμα από το γόνατο και κάτω κάτι που το κάνει να ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και να αναδεικνύει τις καμπύλες κάθε γυναίκας αλλά και τη θηλυκότητα της!

Θα το βρεις στα καταστήματα Η&Μ όλης της χώρας αλλά και στο e shop με μόλις 9,99€! Αγόρασε το τώρα μόνο με ένα κλικ εδώ!

Κι αν ανησυχείς με τι θα το συνδυάσεις, έχουμε να σου προτείνουμε να διατηρήσεις το προφίλ σου μίνιμαλ, ρίξε λοιπόν μια ματιά στο "εναλλακτικό" T-shirt από τα καταστήματα Bershka.

 

Ροή ειδήσεων

Share