Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Bershka: Το λεβαντί μπλουζάκι που θα κάνει την ντουλάπα σου να μυρίσει άνοιξη

Συνδυάζεται πανεύκολα!

9 Μαρτίου 2020 21:37
Bershka: Το λεβαντί μπλουζάκι που θα κάνει την ντουλάπα σου να μυρίσει άνοιξη

Το απόλυτο ανοιξιάτικο κορμάκι θα το βρεις στο Bershka. Κοστίζει 9.59 € είναι σε προσφορά και έχει φουσκωτά μανίκια. Είναι μια επιλογή που θα ταιριάζει άψογα με τα τζιν σου αλλά και με τις φούστες σου.

Τα κορμάκια είναι ένα από τα αγαπημένα ρούχα κάθε γυναίκας. Τονίζουν την θηλυκότητα σου και σε βγάζουν ασπροπρόσωπη τόσο σε νυχτερινές εμφανίσεις, όσο και σε μια εμφάνιση στο γραφείο τις ημέρες που δεν έχεις ιδέα τι να φορέσεις.

Η Άνοιξη πλησιάζει και ήρθε η ώρα να αποχωριστούμε τα βαριά ρούχα του χειμώνα και να φορέσουμε κάτι πιο ανάλαφρο και ωραίο. Τι πιο κατάλληλο από ένα κορμάκι με ωραίο χρώμα αλλά και φουσκωτά μανίκια. Δες και αυτό το φόρεμα με φουσκωτά μανίκια από τα Bershka

Εμείς βρήκαμε στο Bershka επίσης κάτι που είναι πολύ οικονομικό, ενώ το χρώμα του θυμίζει Άνοιξη και συνδυάζεται πολύ εύκολα.

Bershka κορμάκι

Θα το βρεις εδώ

Δείτε και μια ζακέτα που ανήκει στη νέα κολεξιόν του ZARA

Μπορεί η Άνοιξη να έχει μπει, ωστόσο μια ζεστή ζακετούλα ακόμα είναι χρήσιμη. Γι αυτό και εμείς, σας βρήκαμε την ιδανική, από τα ZARA. Είναι σε προσφορά και κοστίζει 15,99 ευρώ από 29,95.

Κοιτάζοντας τις προσφορές που έχουν μείνει, "πέσαμε" πάνω σε μια πλεκτή ροζ μπεζ ζακέτα με κουμπιά, η οποία φοριέται είτε στο γραφείο, είτε στην έξοδό σας. Κι επειδή φροντίζουμε για εσάς, δείτε εδώ το τζιν που ταιριάζει απόλυτα με τη ζακέτα.

Πρόκειται για σακάκι με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι. Κλείσιμο στο μπροστινό μέρος με μεταλλικό κουμπί. Αν θέλετε να την αγοράσετε τώρα, μπείτε εδώ.

ΠΛΕΚΤΗ ΖΑΚΕΤΑ ΜΕ ΚΟΥΜΠΙΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
29,95 EUR
15,99 EUR
-45%
ΡΟΖ ΜΠΕΖ

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share