Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Bershka: Βρήκαμε το κλασσικό T-shirt σε μια μοναδική παραλλαγή με μόλις 9,99€!

Χαμός!

29 Φεβρουαρίου 2020 18:33
Bershka: Βρήκαμε το κλασσικό T-shirt σε μια μοναδική παραλλαγή με μόλις 9,99€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαμε στα καταστήματα Bershka τη μοναδική παραλλαγή του κλασικού T-shirt στην εκπληκτική τιμή των 9,99€!

Κάποια κομμάτια είναι κλασσικά, διαχρονικά και αυτά που μας λύνουν πάντα απορίες όπως "τι θα φορέσω πάλι;". Απάντηση θα σου δώσει το παρακάτω μπλουζάκι που είναι ένα κομμάτι που ταιριάζει με όλες σου τις εμφανίσεις!

Το Athensmagazine.gr καθημερινά φροντίζει να σε ενημερώνει για τις τελευταίες τάσεις της μόδας και να σου προτείνει τα καλύτερα και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς, έτσι και σήμερα βρήκε για σένα αυτό το μπλουζάκι από τα Bershka.

Όλες μας έχουμε ένα κλασσικό λευκό T-shirt ή μαύρο στην ντουλάπα μας αλλά τα απλά και κλασσικά κομμάτια δεν μας αρκούν. Βρήκαμε λοιπόν μια μικρή παραλλαγή του και όπως ήταν αναμενόμενο τη λατρέψαμε!

Το μπλουζάκι θα το βρεις σε όλα τα φυσικά καταστήματα Bershka της χώρας αλλά και στο e shop τους. Κυκλοφορεί σε λευκό και μαύρο για να διαλέξεις όποιο προτιμάς εσύ ή να αγοράσεις και τα δυο μιας και η τιμή των 9,99€ στο επιτρέπει. Αν συνεχίζεις να αναρωτιέσαι με τι να το συνδυάσεις, ρίξε μια ματιά στην ανοιξιάτικη φούστα από τα ZARA που βρήκαμε για σένα!

Αγόρασε το μόνο με ένα κλικ εδώ!

Μια μικρή περιγραφή για το T-shirt:

Μπλούζα με πιέτες στους ώμους
JOIN LIFE
ΑΝΑΦ. 1924/538/250
9.99 €

H&M: Η crêpe μπλούζα που θα λατρέψεις - Όταν την δει θα καταλάβεις...

Βρήκαμε στα H&M crêpe μπλούζα που θα λατρέψεις! Όταν τη δεις παρακάτω θα καταλάβεις το λόγο που το λέμε

Το Athensmagazine.gr σου προτείνει πάντα τα πιο οικονομικά και στιλάτα κομμάτια της αγοράς, όπως και αυτό το φόρεμα και πάντα φροντίζει να σας ενημερώνει για τις κορυφαίες τάσεις στη μόδα.

Έτσι και σήμερα βρήκαμε ένα μοναδικό κομμάτι που αυτή τη σεζόν δεν πρέπει να λείψει από καμία γυναικεία ντουλάπα.

Η συγκεκριμένη μπλούζα από τα καταστήματα H&M έχει το πιο αγαπημένο χρώμα των ημερών και μια υπέροχη λεπτομέρεια με κόψιμο.

Μπορεί να συνοδεύσεις όλες σου τις εξόδους, να φορεθεί σε διάφορες περιστάσεις και να το απογειώσεις με τους κατάλληλους συνδυασμούς και αξεσουάρ.

Ιδανικός συνδυασμός για εμάς για να αποθεώσεις το look θα ήταν με μια πένσιλ φούστα, αν πάλι τα φοβάσαι γιατί έχεις συνηθίσει σε πιο skinny εκδοχές, τότε ρίξε μια ματιά στο θεϊκό αυτό τζιν από τα καταστήματα ZARA επίσης που θα το βρεις με λιγότερο από 13€!

Μια μικρή περιγραφή για την μπλούζα:

Μπλούζα χωρίς μανίκια, σε χρώμα της κρέμας

Μπορείς να τη βρεις εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share