Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ZARA: Το φούξια φόρεμα από άλλη εποχή που είναι ιδανικό για γάμο είτε ως καλεσμένη είτε ως μια fashion νύφη

Γιατί όχι; Θα κάνεις τη διαφορά!

29 Φεβρουαρίου 2020 09:20
ZARA: Το φούξια φόρεμα από άλλη εποχή που είναι ιδανικό για γάμο είτε ως καλεσμένη είτε ως μια fashion νύφη

Με αυτό το φούξια φόρεμα από τα ZARA, μπορείς άνετα να πας σε γάμο και γιατί όχι, αν είσαι κουλ και στιλάτι να παντρευτείς με αυτό.

Το φούξια φόρεμα θα σε κάνει να φαίνεσαι σικ και ταυτόχρονα πιο girly αλλά χωρίς να χάσεις και τη γυναικεία σου πλευρά.

Η ομάδα του Athensmagaizne.gr αγαπάει να σας κάνει χαρούμενες βρίσκοντας τα καλύτερα και must have κομμάτια της σεζόν στις καλύτερες τιμές! Ειδικά όταν τα κομμάτια επιλέγονται ως τα καλύτερα από τους ειδικούς και μπορούν να σε στηρίξουν σε πολλές περιστάσεις.

Σίγουρα δεν υπάρχει κάτι πιο ελκυστικό από ένα εντυπωσιακό φόρεμα ,αφού σου χαρίζει κατευθείαν στιλ, θηλυκότητα και παράλληλα κολακεύει τα σημεία του σώματός σου χωρίς να είναι καν προκλητικό.

Αυτό το φόρεμα από τα ZARA, μπορεί να σταθεί πραγματικά παντού, αφού με μικρές αλλαγές όπως ένα ωραίο ζευγάρι γόβες μπορείς να πάρεις όποιο ρόλο θες εσύ.

Μπορεί το ύφος του να είναι κοριτσίστικο αλλά σαν κομμάτι είναι διαχρονικό και σίγουρα θα δώσει στιλ στην εικόνα σου!

Μην χάνεις χρόνο λοιπόν δοκίμασέ το σε κάποιο από τα καταστήματα ZARA και θα καταλάβεις αμέσως τι εννοούμε!

Μπορείς να το βρεις εδώ

Ωστόσο, αν ψάχνεις κάτι πιο χαλαρό, σου έχουμε πάλι λύση! Δες αυτή την ολόσωμη φόρμα με μόλις 14,99€ από 40€!

H&M: Το σαμπανιζέ φόρεμα με σατέν ύφασμα που φαίνεται πανάκριβο, έχει τιμή σοκ και είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις

Εντοπίσαμε στο H&M το σαμπανιζέ φόρεμα με σατέν ύφασμα το οποίο έχει την πιο τέλεια τιμή ενώ φαίνεται πανάκριβο.

Το Athnemagazine.gr, αγαπάει να σας κάνει χαρούμενες και για αυτό πάντα ανακαλύπτει κομμάτια που όχι μόνο είναι τάση και γίνονται ανάρπαστα αλλά και οικονομικά όπως το τζιν ballon που σας προτείναμε χθες.

Έτσι αυτή τη φορά η πρόταση μας είναι ένα άκρως θηλυκό φόρεμα σε σαμπανιζέ χρώμα που θα αναδείξει την γυναικεία σας πλευρά. Είναι στενό κάτι που κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται ελκυστική, ενώ η απόχρωση είναι η μεγαλύτερη τάση εδώ και δύο χρόνια!

Το σατέν φόρεμα, είναι διαχρονικό κομμάτι μιας γυναικείας ντουλάπας.. Είναι σικάτο και το καθιστά στην κατάλληλη επιλογή για πολλές περιστάσεις

Συνδύασε το με τις αγαπημένες στου ψηλές γόβες ή "κατέβασε" το με μια μπότα πάνω από το γόνατο. Όπως και να το φορέσεις, θα σαγηνεύσεις!

Μια μικρή περιγραφή:

Σαμπανιζέ σατέν φόρεμα που δένεται χιαστή

Art. no.0836344001

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share