Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Προσφορές από το Mango Outlet - Ολόσωμη φόρμα με μόλις 14,99€ από 40€!

Όλα τα ρούχα σε έκπτωση!

28 Φεβρουαρίου 2020 16:45
Προσφορές από το Mango Outlet - Ολόσωμη φόρμα με μόλις 14,99€ από 40€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το απόλυτο site για να κάνετε τις αγορές σας. Οι εκπτώσεις είναι ακόμα εδώ και τώρα μπορείτε να αγοράσετε ότι έχετε ανάγκη από το Mango Outlet, στις πιο οικονομικές τιμές.

Με εκπτώσεις που αγγίζουν και το 70% μπορείτε να αποτκήσετε κομμάτια που στα μαγαζιά θα βρίσκατε πανάκριβα και μάλιστα μπορείτε να κερδίσετε 25% έκπτωση με bonus κωδικό. Εμείς πάλι θα σας προτείνουμε αυτή την λαδί ολόσωμη φόρμα, που είναι ό,τι πρέπει για αυτή την περίοδο.

Βαρεθήκατε τα χοντρά ρούχα και τα τζιν με τα πουλόβερ; Δοκιμάστε αυτή την ανάλαφρη ανοιξιάτικη ολόσωμη φόρμα, που θα σας βολέψει και μπορεί να φορεθεί ανά πάσα στιγμή και για όλες τις ώρες της ημέρας. Προλάβετε και βρείτε εκλεκτά κομμάτια, όπως έιναι και αυτό το πουκάμισο από τα Mango που μπορείτε να δείτε εδώ, μιας και τα νούμερα εξαντλούνται.

Περιγραφή
Σχέδιο μακρύ. Ύφασμα canvas. Λαιμός στρογγυλός. Μανίκι 3/4. Θηλιές. Φιόγκος στη μέση. Δυο εξωτερικές τσέπες μπροστά. Κλείσιμο με κουμπιά μπροστά.

Μήκος του εσωτερικού του ποδιού 73.0 cm
Μήκος πλευράς 125.0 cm
Μήκος πλάτης 40.5 cm

Φόρμα μακριά τσέπες
REF. 33077696-ACEITE-LM
Αρχική τιμή με διαγραφή39,99 €

Δεύτερη τιμή με διαγραφή25,99 €

Ισχύουσα τιμή 14,99 €

Δεν θα βρείτε καλύτερη προσφορά. Μπορείτε να την αγοράσετε μόνο online εδώ.

Χαμός για αυτό το κροκό πέδιλο με τακούνι στα Mango - Κοστίζουν μόνο 19,99€

Ένα πέδιλο που μας πήρε το μυαλό όταν το είδαμε σε τιμή έκπληξη. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το κατάλληλο παπούτσι για αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι με μόλις 19,99€!

Ένα πέδιλο κροκό με vintage ύφος, που είναι διαχρονικό και μέσα στην μόδα τα τελευταία χρόνια, το οποίο θα βρείτε μόνο στα Mango. Είναι σε έκπτωση και για αυτό πρέπει να το προλάβετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε, όπως και αυτό το παλτό που θα το δείτε εδώ, και είναι σε τιμή σοκ.

Επωφεληθείτε από την τιμή, αφού σε λίγο καιρό δεν θα βρείτε πέδιλο σε τόσο οικονομική τιμή. Μπορείτε να το φορέσετε από τώρα με ένα οπάκ καλσόν και φούστα, αλλά και στις καλοκαιρινές εξόδους στην πόλη ή στο νησί.

Αγοράστε το εδώ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Εφέ δέρμα κροκόδειλου. Φαρδύ τακούνι. Με κέντημα. Κούμπωμα με αγκράφα.

Πέδιλα φαρδύ τακούνι κροκό
REF. 67003256-ELTON-LM

Αρχική τιμή με διαγραφή39,99 €

Ισχύουσα τιμή19,99 €

Mango: Παντελόνι κουστουμιού μόνο 9,99€ από 40€! Μην χάσετε την ευκαιρία

Λίγες μέρες πριν τελειώσουν οριστικά οι εκπτώσεις ανακαλύψαμε ένα από τα κομμάτια που είναι αναγκαία. Το Athensmagazine.gr βρήκε αυτό το παντελόνι κουστουμιού από τα Mango, που πλέον κοστίζει μόλις 9,99€!

Το κουστούμι είναι κατάλληλο για πιο επίσημες εμφανίσεις, και δεν μιλάμε μόνο για γάμο, αλλά και για ένα επαγγελματικό ραντεβού. Ακόμα και σε μια καθημερινή μέρα στην δουλειά σας μπορεί να φορεθεί, και σίγουρα θα σας δώσει παραπάνω κύρος.

Αυτό το παντελόνι είναι ό,τι έψαχνες, μιας και συνδυάζει ποιότητα και τιμή. Από 40 ευρώ τώρα μπορείς να το κάνεις δικό σου με μόλις 9,99€. Φόρεσέ το με αυτό το διαχρονικό παλτό, που θα δεις εδώ, και κλέψε τις εντυπώσεις!

Μην χάσεις την προσφορά, αφού σίγουρα θα εξνατληθεί όσο περνάνε οι μέρες. Αγόρασέ το εδώ.

Παντελόνι κοστούμι ζώνη
REF. 67020144-SUSANA-LM

Αρχική τιμή με διαγραφή39,99 €

Ισχύουσα τιμή9,99 €

 

Ροή ειδήσεων

Share