Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το κρουαζέ παλτό που τρέλανε τις γυναίκες από τα Mango - Τώρα μόνο με 39,99€!

Τρέξτε να προλάβετε!

24 Φεβρουαρίου 2020 18:44
Το κρουαζέ παλτό που τρέλανε τις γυναίκες από τα Mango - Τώρα μόνο με 39,99€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα μια προσφορά που θα σας λύσει τα χέρια. Ψάχνετε ένα παλτό σε οικονομική τιμή και υψηλής ποιότητας; Το Athensmagazine.gr σας έχει βρει την κατάλληλη επιλογή!

Αυτό το κρουαζέ παλτό είναι ο όνειρο της κάθε γυναίκας, αφού φοριέται με τα πάντα και είναι διαχρονικό. Θα το βρείτε στα Mango μόλις 39,99 ευρώ. Δεν πρέπει να χάσετε αυτή την ευκαιρία!

Μπορεί να φορεθεί κυριολεκτικά όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμα και με το cocktail dress σας. Θα σας κρατάει ζεστές, αφού έχει κούμπωμα με φερμουάρ και κουμπί σούστα, μπροστά αλλά και εσωτερική φόδρα.

Ακόμα μπορείτε να κάνετε μια πιο stylish εμφάνιση, συνδυάζοντάς το με μια πλισέ μακριά φούστα και ένα απλό μπλουζάκι. Θα το βολευτείτε. Αν ωστόσο δεν είναι του γούστου και της αισθητικής σας, δείτε εδώ και αυτό το παλτό πάλι από τα Mango σε τιμή έκπληξη!

Παλτό κρουαζέ
REF. 57047661-MONET-LM

Αρχική τιμή με διαγραφή69,99 €

Ισχύουσα τιμή39,99 €

Αγόρασε το εδώ!

Mango: Παντελόνι κουστουμιού μόνο 9,99€ από 40€! Μην χάσετε την ευκαιρία

Λίγες μέρες πριν τελειώσουν οριστικά οι εκπτώσεις ανακαλύψαμε ένα από τα κομμάτια που είναι αναγκαία. Το Athensmagazine.gr βρήκε αυτό το παντελόνι κουστουμιού από τα Mango, που πλέον κοστίζει μόλις 9,99€!

Το κουστούμι είναι κατάλληλο για πιο επίσημες εμφανίσεις, και δεν μιλάμε μόνο για γάμο, αλλά και για ένα επαγγελματικό ραντεβού. Ακόμα και σε μια καθημερινή μέρα στην δουλειά σας μπορεί να φορεθεί, και σίγουρα θα σας δώσει παραπάνω κύρος.

Αυτό το παντελόνι είναι ό,τι έψαχνες, μιας και συνδυάζει ποιότητα και τιμή. Από 40 ευρώ τώρα μπορείς να το κάνεις δικό σου με μόλις 9,99€. Φόρεσέ το με αυτό το διαχρονικό παλτό, που θα δεις εδώ, και κλέψε τις εντυπώσεις!

Μην χάσεις την προσφορά, αφού σίγουρα θα εξνατληθεί όσο περνάνε οι μέρες. Αγόρασέ το εδώ.

Παντελόνι κοστούμι ζώνη
REF. 67020144-SUSANA-LM

Αρχική τιμή με διαγραφή39,99 €

Ισχύουσα τιμή9,99 €

Ουρές στα Mango γι αυτό το παλτό - Κοστίζει 49,99 ευρώ από 119,99

Το Athensmagazine.gr φροντίζει για το στιλ και την εμφάνισή σας και για αυτό σας βρίσκει πάντα τις καλύτερες προσφορές. Μια είναι και αυτό το μάλλινο παλτό από τα Mango που πλέον μπορείτε να το αποκτήσετε με μόλις 49,99 ευρώ από 120€!

Οι εκπτώσεις τελειώνουν για αυτό πρέπει να τρέξετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε πριν εξαντληθεί. Είναι μακρύ και σε χρώμα γκρι ανοιχτό μελανζέ, που σημαίνει ότι ταιριάζει με όλα σας τα ρούχα και ότι θα σας κρατάει ζεστές, όσο τα κρύα παραμένουν.

Μπορείτε αν το συνδυάσετε με ακόμα ένα κομμάτι από τα Mango, που βρίσκεται σε έκπτωση και μας έχει τρελάνει, δηλαδή αυτό το μπλε ηλεκτρίκ πουλόβερ που θα βρείτε εδώ!

Σε σχέδιο αυστηρής γραμμής θα σας δώσει παραπάνω κύρος και κομψότητα. Ο φιόγκος αφαιρείται στη μέση., και έχει επιπλέον εσωτερική φόδρα. Σίγουρα θα το λατρέψετε και δεν θα το βγάζετε από πάνω σας. Μπορείτε να το αγοράσετε εδώ.

Παλτό μάλλινο μεγάλα πέτα
REF. 51025720-BARTO-LM

Αρχική τιμή με διαγραφή119,99 €

Ισχύουσα τιμή49,99 €

Mango: Βρήκαμε την ιδανική γόβα που ταιριάζει με όλες σου τις εμφανίσεις!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr κάθε μέρα ψάχνει και βρίσκει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς, έτσι και σήμερα βρήκε την πιο εντυπωσιακή και ταυτόχρονα μίνιμαλ γόβα στα καταστήματα Mango για να απογειώσεις κάθε σου εμφάνιση.

Τα παπούτσια για τις περισσότερες γυναίκες αποτελούν φετίχ και ιδίως οι γόβες, κακά τα ψέματα όλες μας έχουμε τουλάχιστον δυο ζευγάρια γόβες στην ντουλάπα μας, κι αυτό γιατί μια απλή γόβα είναι η πιο ασφαλής επιλογή, είναι ευκολοφόρετη και ταιριάζει με όλες σου τις εμφανίσεις.

Μπορείς να φορέσεις το πιο απλό φόρεμα που διαθέτεις και να κάνεις την εμφάνισή σου μοναδική με ένα ζευγάρι γόβες. Ας σου δώσουμε ένα παράδειγμα και δες εδώ το απόλυτο midi φόρεμα από τα καταστήματα Βershka που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ κάν' το εικόνα με την γόβα που θα σου παρουσιάσουμε παρακάτω και δες τον τέλειο συνδυασμό.

Μια μικρή περιγραφή για τη γόβα:

Δερμάτινο παπούτσι με τακούνι
REF. 67005142-DESI-LM Ισχύουσα τιμή39,99 €

Αγόρασε την με ένα κλικ εδώ!

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share