Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ουρές στα Mango γι αυτό το παλτό - Κοστίζει 49,99 ευρώ από 119,99

Μην χάσετε την ευκαιρία!

22 Φεβρουαρίου 2020 16:00
Ουρές στα Mango γι αυτό το παλτό - Κοστίζει 49,99 ευρώ από 119,99
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr φροντίζει για το στιλ και την εμφάνισή σας και για αυτό σας βρίσκει πάντα τις καλύτερες προσφορές. Μια είναι και αυτό το μάλλινο παλτό από τα Mango που πλέον μπορείτε να το αποκτήσετε με μόλις 49,99 ευρώ από 120€!

Οι εκπτώσεις τελειώνουν για αυτό πρέπει να τρέξετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε πριν εξαντληθεί. Είναι μακρύ και σε χρώμα γκρι ανοιχτό μελανζέ, που σημαίνει ότι ταιριάζει με όλα σας τα ρούχα και ότι θα σας κρατάει ζεστές, όσο τα κρύα παραμένουν.

Μπορείτε αν το συνδυάσετε με ακόμα ένα κομμάτι από τα Mango, που βρίσκεται σε έκπτωση και μας έχει τρελάνει, δηλαδή αυτό το μπλε ηλεκτρίκ πουλόβερ που θα βρείτε εδώ!

Σε σχέδιο αυστηρής γραμμής θα σας δώσει παραπάνω κύρος και κομψότητα. Ο φιόγκος αφαιρείται στη μέση., και έχει επιπλέον εσωτερική φόδρα. Σίγουρα θα το λατρέψετε και δεν θα το βγάζετε από πάνω σας. Μπορείτε να το αγοράσετε εδώ.

Παλτό μάλλινο μεγάλα πέτα
REF. 51025720-BARTO-LM

Αρχική τιμή με διαγραφή119,99 €

Ισχύουσα τιμή49,99 €

Mango: Βρήκαμε την ιδανική γόβα που ταιριάζει με όλες σου τις εμφανίσεις!

Η ομάδα του Athensmagazine.gr κάθε μέρα ψάχνει και βρίσκει τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς, έτσι και σήμερα βρήκε την πιο εντυπωσιακή και ταυτόχρονα μίνιμαλ γόβα στα καταστήματα Mango για να απογειώσεις κάθε σου εμφάνιση.

Τα παπούτσια για τις περισσότερες γυναίκες αποτελούν φετίχ και ιδίως οι γόβες, κακά τα ψέματα όλες μας έχουμε τουλάχιστον δυο ζευγάρια γόβες στην ντουλάπα μας, κι αυτό γιατί μια απλή γόβα είναι η πιο ασφαλής επιλογή, είναι ευκολοφόρετη και ταιριάζει με όλες σου τις εμφανίσεις.

Μπορείς να φορέσεις το πιο απλό φόρεμα που διαθέτεις και να κάνεις την εμφάνισή σου μοναδική με ένα ζευγάρι γόβες. Ας σου δώσουμε ένα παράδειγμα και δες εδώ το απόλυτο midi φόρεμα από τα καταστήματα Βershka που φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ κάν' το εικόνα με την γόβα που θα σου παρουσιάσουμε παρακάτω και δες τον τέλειο συνδυασμό.

Μια μικρή περιγραφή για τη γόβα:

Δερμάτινο παπούτσι με τακούνι
REF. 67005142-DESI-LM Ισχύουσα τιμή39,99 €

Αγόρασε την με ένα κλικ εδώ!

Stradivarius: Η must have πλεκτή ζακέτα που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες!

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς ένα από τα βασικότερα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα. Ο λόγος για την πλεκτή ζακέτα που ανακαλύψαμε στα καταστήματα Stradivarius.

Όπως κάθε μέρα ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς τα κορυφαία και πιο οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion, σήμερα λοιπόν βρήκαμε την απόλυτη πλεκτή ζακέτα που μπορείς να συνδυάσεις με κάθε outfit είτε πρωινό και casual, είτε βραδινό και σέξι. Είναι ένα basic κομμάτι που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και θα απογειώσει ακόμη και την πιο απλή εμφάνιση. Θα τη βρείτε στα καταστήματα Stradivarius σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα, σιέλ, μαύρο, ροζ και μπεζ για να διαλέξετε όποιο εσείς θέλετε! Κι επειδή πάντα φροντίζουμε για εσάς και θέλουμε να σας βγάζουμε από τον μόνιμο κόπο της απορίας "τι να φορέσω" μπορείτε να δείτε εδώ το τέλειο push up παντελόνι για τον τέλειο συνδυασμό!

Μια μικρή περιγραφή για τη ζακέτα:

ΑΝΑΦ. 7817/223-V2020
Ζακέτα basic με κουμπιά
25,99 €

Αγόρασε την μόνο με ένα κλικ εδώ!

Stradivarius: Αυτή είναι η paperbag τζιν φούστα που δεν θα θες να αποχωριστείς!

Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς την ιδανική paperbag τζιν φούστα από τα καταστήματα Stradivarius που δεν θα θες να αποχωριστείς!

Καθημερινά σας προτείνουμε τα πιο στιλάτα και οικονομικά κομμάτια της αγοράς για να είστε πάντα in fashion χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Αφού λοιπόν το denim look φέτος έχει την τιμητική του ανακαλύψαμε την τέλεια φούστα που μπορείς να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και να της αλλάζεις ύφος συνδυάζοντας με τα ανάλογα αξεσουάρ και παπούτσια. Επειδή λοιπόν φροντίζουμε για εσένα και ξέρουμε πως το μίνιμαλ λουκ είναι αυτό που μπορεί να εντυπωσιάσει, δες εδώ το απόλυτο μίνιμαλ μπλουζάκι που μπορείς να συνδυάσεις αυτή τη φούστα για ένα υπέροχο καθημερινό outfit.

Μια μικρή περιγραφή για τη φούστα:

ΑΝΑΦ. 1288/546-V2020
Τζιν φούστα paperbag
19,99 €

 

Ροή ειδήσεων

Share