Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμός στα ZARA με αυτή την ανοιξιάτικη φούστα - Κοστίζει 22,95 ευρώ

Τρέξτε να την αγοράσετε!

28 Φεβρουαρίου 2020 08:48
Χαμός στα ZARA με αυτή την ανοιξιάτικη φούστα - Κοστίζει 22,95 ευρώ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η νέα κολεξιόν του ZARA, είναι εδώ και εμείς σας παρουσιάζουμε μια τέλεια φούστα που πρέπει να αγοράσετε. Μόλις την δείτε θα ξετρελαθείτε. Κοστίζει μόνο 22,95 ευρώ.

Κοιτάζοντας το site της εταιρείας, "πέσαμε" πάνω σε μια τέλεια μίνι φούστα, την οποία και θα φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Μάλιστα, επειδή φροντίζουμε για εσάς, δείτε εδώ τα sneakers που είναι η απόλυτη τάση της σεζόν και ταιριάζουν με τη φούστα.

Η φούστα είναι ψηλόμεση μίνι με τσέπη στο μπροστινό μέρος. Κλείσιμο με φερμουάρ στο πλάι. Αν θέλετε να την αγοράσετε άμεσα, μπείτε εδώ.

ΦΟΥΣΤΑ MINI ΝΤΕΝΙΜ ΠΑΤΣΓΟΥΟΡΚΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
22,95 EUR
ΛΟΥΛΑΚΙ

ZARA: Δείτε και ένα μπλουζάκι από τη νέα κολεξιόν

Βρισκόμαστε μια "ανάσα" πριν την άνοιξη, και όπως είναι λογικό, ήδη έχουμε αρχίσει να κοιτάμε τα κοντομάνικα μπλουζάκια. Έτσι, βρήκαμε το τέλειο μπλουζάκι από τα ZARA, που σίγουρα θα λατρέψεις. Κοστίζει μόνο 12,95€!

Κοιτάζοντας λοιπόν, τη νέα κολεξιόν, "πέσαμε" πάνω σε αυτό το μπλε κοβαλτίου μπλουζάκι, το οποίο, όπως θα δεις εδώ, μπορείς άνετα να το συνδυάσεις με αυτό το τζιν, εξίσου από τα zara.

Πρόκειται για μια Κοντομάνικη ριχτή μπλούζα με λαιμόκοψη V, η οποία ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους, ενώ κολακεύει κιόλας. Αν θες να την αγοράσεις άμεσα, μπες εδώ! Τα κομμάτια... εξαντλούνται.

ΡΙΧΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ V ΝΤΕΚΟΛΤΕΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
12,95 EUR
ΜΠΛΕ ΚΟΒΑΛΤΙΟΥ

Ουρές στα ZARA για τη νέα κολεξιόν - Βρήκαμε το τοπ cropped μπλουζάκι με μόλις 7,95 ευρώ

Η νέα κολεξιόν του ZARA είναι εδώ, και τα κομμάτια της είναι βγαλμένα από παραμύθι. Το Athensmagazine.gr σας βρήκε το πιο οικονομικό και μοδάτο τοπ cropped, που θα φορέσετε τους επόμενους μήνες! Κοστίζει μόλις 7,95 ευρώ.

Αυτό το τοπ είναι είναι ότι ψάχνατε για την ανοιξιάτικη σεζόν. Μπορεί να φορεθεί εύκολα με ένα παντελόνι ή μια ψηλόμεση φούστα, Μάλιστα, επειδή φροντίζουμε για εσάς, δείτε εδώ το τζιν που μπορείτε να συνδυάσετε, εξίσου από τα zara.

Πρόκειται για ένα ροζ μπεζ τοπ με ίσιο ντεκολτέ και τιράντες. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, ενώ μάλιστα θα το φορέσετε όλο το καλοκαίρι. Για να το αγοράσετε, μπείτε εδώ.

TAGS
 

Ροή ειδήσεων

Share