Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

H&M - Άνοιξη 2020: Η πιο girly τσάντα στο χρώμα που θα λατρέψεις

Έχει εξαιρετική τιμή!

12 Μαρτίου 2020 12:52
H&M - Άνοιξη 2020:  Η πιο girly τσάντα στο χρώμα που θα λατρέψεις

Θα λατρέψεις αυτή την τσάντα που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των H&M στο πιο τέλειο χρώμα!

Πρόκειται για την round straw, η οποία βρίσκεται στα latest trends του 2020. Η πιο ρομαντική τάση της Άνοιξης και του Καλοκαιριού, βγαίνει σε δυο χρώματα.

Η Άνοιξη μπαίνει επίσημα σε λίγες ημέρες και ήδη έχουν κάνει την εμφάνιση τους όλες οι τάσεις της σεζόν. Φωτεινές αποχρώσεις που «μυρίζουν» θερινή περίοδο, κυριαρχούν παντού.

Εγώ στη διαδικτυακή σελίδα του H&M σου βρήκα την τσάντα που δεν θα αφήσεις από τα χέρια του φέτος την Άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι. Πρόκειται για την στρογγυλή τσάντα, η οποία είναι πλεκτή ψάθινη. Κλείνει με φερμουάρ στο πάνω μέρος. Μπορείς να την κρατήσει τόσο στον ώμο με αλυσιδάκι, αλλά και στο χέρι. Βγαίνει σε χρώμα μπεζ και ροζ.

Μπορείς να τη βρεις εδώ!

Συνδύασε την τσάντα του και άλλαξε το στυλ σου με το τέλειο φόρεμα από τα H&M!

ZARA: Το κλασσικό μαύρο παντελόνι για να κάνεις το πιο σικ ανδρόγυνο look στο γραφείο!

Με αυτό το παντελόνι από τα ZARA θα κάνεις το απόλυτο ανδρόγυνο look. Είναι ιδανικό για το γραφείο αλλά και για τις εξόδους που δεν ξέρεις τι να φορέσεις και θέλεις μια διαφορετική πρόταση, από ότι συνήθως.

Το ανδρόγυνο look είναι must για κάθε γυναίκα και παρόλο που λέγεται «ανδρόγυνο» είναι αισθησιακό και τονίζει με έναν σαγηνευτικό τρόπο την θηλυκότητα σου.

Το συγκεκριμένο look έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια τόσο τις πασαρέλες και τα editorials, όσο και τις καρδιές των celebrities, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που επώνυμες το επιλέγουν στο κόκκινο χαλί, αλλά και στην καθημερινότητά τους.Δείτε εδώ τα t- shirt που κοστίζουν μόνο 6 € για να το συνδυάσετε.

Αν θέλεις και εσύ να το πετύχεις το μυστικό είναι να διαλέξεις ένα «σωστό» παντελόνι! Εμείς σου βρήκαμε αυτό από τα Zara που μπορείς να το βρεις σε έκπτωση και το χρώμα του αλλά και το στυλ του είναι τέλειο.

Μπορείς να το συνδυάσεις όπως το μοντέλο της φωτογραφίας ή για πιο βραδινές εμφανίσεις με ένα σακάκι και να ξεχωρίσεις.

 

Μόδα

Ροή ειδήσεων

Share