Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Δύσκολη νύχτα για τον Δημήτρη Σταρόβα: Μεταφέρθηκε σε άλλη κλινική - Όσα αποκάλυψε η σύντροφός του

Ποια είναι η εικόνα που έχουν οι γιατροί και πότε θα πάρει εξιτήριο

24 Μαΐου 2024 10:26
Δύσκολη νύχτα για τον Δημήτρη Σταρόβα: Μεταφέρθηκε σε άλλη κλινική - Όσα αποκάλυψε η σύντροφός του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες στιγμές πέρασε ο Δημήτρης Σταρόβας το βράδυ της Τετάρτης (22/5), αφού εκτός από τη νοσηλεία του στο Τζάνειο Νοσοκομείο, ύστερα από το εγκεφαλικό που υπέστη, πέρασε και επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής, το οποίο και αντιμετωπίζει με κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Οι γιατροί παραμένουν αισιόδοξοι ότι ο 61χρονος καλλιτέχνης θα επανέλθει πλήρως, ενώ η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη είναι συνεχώς στο πλευρό του.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Κοιτάζει «κατάματα» το πρόβλημα η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα: «Υπάρχουν αρκετές δυσκολίες...»

Μάλιστα, πριν την κολπική μαρμαρυγή, είχε ξεκινήσει λογοθεραπεία για να βελτιωθεί η ομιλία του ενώ παράλληλα η κατάσταση της υγείας του εξελισσόταν ομαλά.

Όσα αποκάλυψε η σύντροφός του

Περισσότερα νέα για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή αποκάλυψε η σύντροφός του Άννα Σταθάκη, η οποία βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Το Πρωινό», η σύντροφός του ενημέρωσε ότι ο Σταρόβας φαίνεται να είναι καλύτερα από τη χθεσινή μέρα, με τις τιμές των εξετάσεών του να έχουν αρχίσει να επανέρχονται και να σταθεροποιούνται.

Επίσης, ανέφερε πως άλλαξε κλινική και από τη νευρολογική, στην οποία βρισκόταν, μεταφέρθηκε στην καρδιολογική του Τζάνειου Νοσοκομείου, μετά από το επεισόδιο της κολπικής μαρμαρυγής.

Πότε παίρνει εξιτήριο ο Δημήτρης Σταρόβας

Από την άλλη ο Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος μίλησε για την εξέλιξη της υγείας του στο «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε πως αν όλα πάνε καλά, ο Δημήτρης Σταρόβας θα πάρει εξιτήριο την προσεχή Δευτέρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share