Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024

Η κρυφή λεπτομέρεια που δείχνει τα πάντα για την κατάσταση του Δημήτρη Σταρόβα: «Έχει προβλήματα, τις επόμενες μέρες...»

Οι νεότερες αναφορές για την υγεία του

22 Μαΐου 2024 11:15
Η κρυφή λεπτομέρεια που δείχνει τα πάντα για την κατάσταση του Δημήτρη Σταρόβα: «Έχει προβλήματα, τις επόμενες μέρες...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Σταρόβας δείχνει να έχει διαφύγει τον κίνδυνο για την υγεία του, νοσηλευόμενος εδώ και μία εβδομάδα στο Τζάνειο νοσοκομείο, με τον αγαπημένο καλλιτέχνη, βήμα προς βήμα, να κερδίζει τη μάχη του.

Η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, τοποθετήθηκε για το τι συμβαίνει με την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα, εξηγώντας πως αντιμετωπίζει ακόμη προβλήματα επικοινωνίας και εξακολουθεί στις λογοθεραπείες, με αποτέλεσμα να χρειάζεται μερικές ακόμη ημέρες να νοσηλευτεί.

Η τωρινή κατάσταση του Δημήτρη Σταρόβα

«Ήταν μια ήρεμη νύχτα και δείχνει να σταθεροποιείται ο Δημήτρης. Η επικοινωνία γίνεται ακόμα με αρκετές δυσκολίες αλλά τον καταλαβαίνουμε. Δε βιάζεται να βγούμε από το νοσοκομείο, νιώθουμε ασφαλείς εδώ», αναφέρει η Άννα Σταθάκη.

Τα λόγια της, δε, υπερθεμάτισε η Ματίνα Παγώνη, η οποία αναφέρει πως «θέλει χρόνο η υπόθεσή του. Είναι μια χαρά, δε θα πω συγκεκριμένα πότε θα φύγει, πρέπει να μείνει όσο χρειάζεται, για να πάει μετά στο σπίτι του. Τα περιστατικά αυτά δεν αντιμετωπίζονται πια, με σκοπό να φύγει άμεσα ο ασθενής», με την πίεσή του πια να μην αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για τη βελτίωσή του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share