Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024

Κατσούλης & Ρουμελιώτη πετάνε το μπαλάκι ο ένας στον άλλον για απόκτηση παιδιού: «Όποτε το αποφασίσει η γυναίκα» - «Θα το αφήσω πάνω στον Σάκη»

Θα παντρευτούν τελικά;

24 Μαΐου 2024 08:32
Κατσούλης & Ρουμελιώτη πετάνε το μπαλάκι ο ένας στον άλλον για απόκτηση παιδιού: «Όποτε το αποφασίσει η γυναίκα» - «Θα το αφήσω πάνω στον Σάκη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα εγκαίνια του μαγαζιού του Σάκη Κατσούλη στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day», συναντώντας τον ίδιο και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο νικητής του Survivor 4 και του All Star, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική του ζωή και στη σχέση του με την σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Οι δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη

Ο Σάκης Κατσούλης, έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του, μίλησαν από κοινού τόσο για τον μελλοντικό γάμο τους αλλά και για την επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα παιδάκι.

«Είμαστε 6 χρόνια μαζί, οπότε όποτε το αποφασίσει η γυναίκα, νομίζω πρέπει να προχωρήσουμε σιγά σιγά», είπε ο Σάκης Κατσούλης, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να συμπληρώνει: «Όταν είμαι έτοιμη θα το αφήσω πάνω στον Σάκη».

Σχετικά με την απόκτηση ενός παιδιού, ο επιχειρηματίας απάντησε: «Αν προκύψει παιδάκι, θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Ο Θεός ξέρει και θα αφήσουμε τον χρόνο να δείξει».

Σε ερώτηση για τον χωρισμό της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη, είπαν: «Είναι ένα θέμα που δε μας αφορά και δεν μπορούμε να πάρουμε μέρος. Δε θα μπαίναμε στη διαδικασία να ρωτήσουμε τι έγινε και πώς χώρισαν. Μας ενδιαφέρει να είναι καλά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share