Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Έχασε πάσα ιδέα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη: «Προχωράμε, για εμένα ήταν ένα μάθημα, δεν ήξερα τι γινόταν πίσω» (video)

«Εγώ του έλεγα κάποια πράγματα, αλλά εκείνος δε με άκουγε»

12 Απριλίου 2024 14:59
Έχασε πάσα ιδέα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη: «Προχωράμε, για εμένα ήταν ένα μάθημα, δεν ήξερα τι γινόταν πίσω» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μιλώντας μεταξύ άλλων και για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη.

«Η συγκεκριμένη συνεργασία κατέληξε κάπως άδοξα, παρόλα αυτά, προχωράει ο Σάκης, δεν το βάζει κάτω. Για εμένα είναι ένα μάθημα και αυτό, εγώ του έλεγα κάποια πράγματα, αλλά εκείνος δε με άκουγε. Ο Σάκης εμπιστεύεται πολύ εύκολα. Δεν τα παρατάει, προχωράει μπροστά. Αυτή ήταν η πρώτη του επιχείρηση, το μαγαζί με τα ρούχα. Το άνοιξα το 19, εμείς μετά φύγαμε δύο φορές για το παιχνίδι, δεν ήξερα τι γινόταν πίσω. Όλα καλά προχωράμε», είπε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Για τον χωρισμό του Άρη Σοϊλέδη από τη Μαρία Αντωνά, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη απάντησε: «Έχω ζήσει ως ζευγάρι τον Άρη και τη Μαρία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να μιλήσω μαζί τους. Είναι άσχημο να υπάρχουν χωρισμοί, παρόλα αυτά, εύχομαι αυτή η κατάρα να μην πιάσει εμένα και τον Σάκη».

«Τα περισσότερα δημοσιεύματα που έχουν βγει για εμάς έχουν να κάνουν με εγκυμοσύνη. Συνεχώς με ρωτάνε αν είμαι έγκυος. Γενικά, δε δίνουμε καθόλου σημασία. Αυτά δεν είναι προβλήματα που πρέπει να μας επηρεάζουν στην καθημερινότητά μας», ανέφερε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δύσκολες στιγμές για τον Σάκη Κατσούλη: «Ήρθε η ώρα να ανακοινώσω ένα δυσάρεστο τέλος...»

Τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει σε επιτυχίες, επαγγελματικές και προσωπικές. Μόνο από το 2021 κι έπειτα ο Σάκης Κατσούλης έχει κατακτήσει δύο φορές το Survivor (μία φορά στον All Star κύκλο του), έχει κερδίσει ξανά την καρδιά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, ενώ επίσης έχει επεκτείνει τις επιχειρήσεις του σημαντικά. Όλα τα ωραία, ωστόσο κάποτε τελειώνουν.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 - Την κατεδάφισε! Αυτός ο παίκτης είναι πρώτος και με διαφορά στην κατάταξη

Έτσι και το ευχάριστο «σερί» του Σάκη Κατσούλη έσπασε, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok. Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας εμφανίστηκε με μαύρα γυαλιά, για ευνόητους λόγους που γίνονται ξεκάθαροι αμέσως μετά, και μοιράστηκε τα δυσάρεστα:

Η ανακοίνωση του Σάκη Κατσούλη

«Στη ζωή δεν είναι όλα ιδανικά και σίγουρα καθόλου εύκολα. Όπως σας δείχνω τα όμορφα της ζωής λοιπόν ήρθε η στιγμή να ανακοινώσω με το σημερινό βίντεο ένα δυσάρεστο τέλος».

«Τίτλοι τέλους από σήμερα για τη λειτουργία του πρώτου μου καταστήματος μετά από 6 χρόνια επιτυχίας και στήριξης από εσάς. Δυστυχώς, για την επιτυχία στις επιχειρήσεις δεν φτάνει το ρίσκο αν δεν υπάρχουν θεμέλια και το μαγαζί αυτό όσες καλές ημέρες κι αν υπήρξαν, απέτυχε, μη ηθελημένα τουλάχιστον από πλευράς μου στο θεμέλιο του συνεταιρισμού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σάκης Κατσούλης.

Για να συμπληρώσει αμέσως μετά: «Για τον λόγο αυτό από καρδιάς σας συμβουλεύω, και πρωτίστως πλέον εμένα φυσικά, να προσέχουμε όλοι ποιους ανθρώπους εμπιστευόμαστε πραγματικά. Σε καμία περίπτωση αυτή η μεμονωμένη ατυχής επιλογή μου, στο κομμάτι του συνεταιρισμού τουλάχιστον, δεν θα με κάνει να σταματήσω να εμπιστεύομαι τόσο τους λοιπούς συνεργάτες μου που τους ευχαριστώ πολύ και τους ανθρώπους γύρω μου».

Ο Σάκης Κατσούλης κοιτάει μπροστά, ωστόσο χαρακτήρισε «δυνατή σφαλιάρα» αυτή την εξέλιξη: «Σίγουρα δεν θα το βάλω κάτω, θα το κρατήσω βαθιά μέσα μου ως μία πολύ δυνατή σφαλιάρα, κοιτώντας μπροστά με περισσότερη προσοχή και σίγουρα με περισσότερη εμπειρία. Προχωράμε φιλαράκια μου».

Το πρώτο μαγαζί ρούχων που άνοιξε κατέβασε ρολά και, σύμφωνα με τον ίδιο, σοβαρές ευθύνες βαραίνουν ορισμένους συνεργάτες του, που χαρακτήρισε ως «ατυχής επιλογή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share