Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024

Δεν το συγχωρεί στον πατέρα του ο Χάρι: Αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος που δεν συναντήθηκε με τον βασιλιά Κάρολο

Ο ρόλος του Ουίλιαμ και την Καμίλα

9 Μαΐου 2024 16:26
Δεν το συγχωρεί στον πατέρα του ο Χάρι: Αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος που δεν συναντήθηκε με τον βασιλιά Κάρολο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί ο πρίγκιπας Χάρι να βρίσκεται στην Βρετανία, όμως δεν αναμένεται να συναντήσει τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, τον οποίο και έχει να δει μήνες.

Ο δούκας του Σάσεξ βρέθηκε για λίγο στο Λονδίνο για να τιμήσει τη 10η επέτειο των Αγώνων Invictus στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, την ίδια ώρα που ο βασιλιάς φιλοξένησε ένα πάρτι στον κήπο των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ μόλις μερικά χιλιόμετρα μακριά.

Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό πατέρας και γιος δεν θα κατάφερναν να συναντηθούν, επειδή ο μονάρχης έχει εξαιρετικά φορτωμένο πρόγραμμα. Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία φορά που συναντήθηκαν ήταν τον Φεβρουάριο, μετά τη διάγνωση καρκίνου του βασιλιά Καρόλου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν κατάφερε να δει ούτε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Ο μικρότερος γιος του βασιλιά έφθασε στο Ηνωμένο Βασίλειο την Τρίτη (7/5) και πετάει σήμερα για τη Νιγηρία για να συναντηθεί με τη σύζυγό του, σε μια περιοδεία που συνδέεται με τους Αγώνες Invictus.

Δεν το συγχωρεί στον πατέρα του ο Χάρι: Αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος που δεν συνταντήθηκε με τον βασιλιά Κάρολο

Ο λόγος που δεν συναντήθηκαν

Η απόφαση του βασιλιά Κάρολου να μην συναντήσει τον πρίγκιπα Χάρι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα, ήρθε μετά από έναν γύρο «δύσκολων» διαπραγματεύσεων, σύμφωνα με σχολιάστρια βασιλικών θεμάτων. Συγκεκριμένα, η Σάρλοτ Γκρίφιθς δήλωσε ότι η απόφαση του μονάρχη μπορεί να επηρεάστηκε από «ορισμένες απαιτήσεις» του Χάρι.

«Υπάρχει κάποια συζήτηση, ότι στο παρασκήνιο έγιναν πολλές διαπραγματεύσεις», είπε στο GB News.

«Νομίζω ότι ο λόγος ήταν επειδή ο Χάρι είχε ορισμένες απαιτήσεις σχετικά με το ποιος μπορούσε να είναι στο δωμάτιο και ποιος όχι. Αν και επιφανειακά μοιάζει με σνομπάρισμα, ο Χάρι δυσκόλεψε πολύ τον πατέρα του», εξήγησε.

Όταν της ζητήθηκε να διευκρινίσει τι εννοεί όταν μιλάει για απαιτήσεις του πρίγκιπα, η Γκρίφιθς ανέφερε ότι «άλλες δυνάμεις» θα μπορούσαν να έχουν επηρεάσει την απόφαση του βασιλιά.

«Ο Ουίλιαμ μπορεί να είχε εκφράσει την σκέψη του σχετικά με το πώς θα έπρεπε να διεξαχθεί αυτή η συνάντηση ή αν θα έπρεπε να διεξαχθεί γενικά», συνέχισε.

«Γνωρίζουμε ότι στον Κάρολο αρέσει να συναντά τον Χάρι με την Καμίλα στο δωμάτιο, κάτι που δεν είναι πάντα μία δημοφιλής απόφαση. Ο Χάρι ήταν επίσης χωρίς τη γυναίκα του, οπότε θα ήταν δύσκολο», υπογράμμισε.

Πώς μπορεί να επουλωθεί η πληγή

Από την αρχή της ρήξης τους μέχρι και σήμερα ένα είναι το θέμα που απασχολεί το κοινό, το πώς θα μπορούσαν οι δύο άνδρες να αφήσουν αυτά που τους χωρίζουν πίσω τους και να είναι ξανά όπως παλιά.

Ο σχολιαστής βασιλικών θεμάτων Ρίτσαρντ Φιτζουίλιαμς, τόνισε ότι έχει δημιουργηθεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση ανάμεσα σε πατέρα και γιο, που δεν έχει προηγούμενο. Μάλιστα σημείωσε πως ο μόνος τρόπος που υπάρχει για να βελτιωθούν οι σχέσεις τους είναι να μιλήσουν κατ΄ιδίαν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share