Τετάρτη, 08 Μαΐου 2024

Αθηνά Οικονομάκου: Έστειλε το πρώτο δημόσιο μήνυμα μετά το διαζύγιο με τον Μιχόπουλο - «Να ξέρετε ότι από εδώ και πέρα...»

Η αναφορά με... νόημα για το μέλλον

27 Απριλίου 2024 08:42
Αθηνά Οικονομάκου: Έστειλε το πρώτο δημόσιο μήνυμα μετά το διαζύγιο με τον Μιχόπουλο - «Να ξέρετε ότι από εδώ και πέρα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σαν «βόμβα» έσκασε το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, με το ζευγάρι να αποφασίζει πια να πάρει χωριστούς δρόμους στη ζωή, κάτι που γνωστοποίησε στο κοινό μέσα από μια πολύ λιτή ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας τελικά όσους είχαν ενεργοποιήσει τις σχετικές φήμες το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, μάλιστα, είχε φροντίσει να... διαψεύσει με αρκετό γέλωτα τις φήμες αυτές, όμως λίγο αργότερα θα αποδεικνυόταν πως υπήρχε «φωτιά» πίσω από τον «καπνό». Η Οικονομάκου, πάντως, δείχνει να συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητά της, ιδιαίτερα ως προς την επιχείρηση που «τρέχει», με την κίνηση αυτή να καθιστά βέβαιο, ότι η απόφαση του χωρισμού ήταν ειλημμένη από καιρό.

Η αναφορά της Συνατσάκη στην κάμερα και το... μήνυμα της Οικονομάκου μετά το διαζύγιο

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε να παρουσιάζει ρούχα με τη συνέταιρό της, Μαίρη Συνατσάκη, για τη γνωστή επιχείρηση που έχουν μαζί, κάνοντας προτάσεις μέσω Instagram για διάφορες περιστάσεις. Η τελευταία, μάλιστα, είπε μια ατάκα στο τέλος, η οποία σίγουρα αντιπροσωπεύει και την τωρινή κατάσταση της φίλης και συνεργάτιδάς της, ως ένα σαφές μήνυμα μετά το διαζύγιο.

Η Αθηνά Οικονομάκου και το μήνυμα με τη Μαίρη Συνατσάκη

«Σας ευχαριστούμε πολύ. Η ανταπόκρισή σας είναι καταπληκτική. Να ξέρετε, ότι πλέον έρχονται μόνο καλύτερα. Από εδώ που είμαστε, μόνο τα καλύτερα», ανέφερε η Συνατσάκη μέσω ενός από τα stories στο Instagram, με την Οικονομάκου να δίνει ένα φιλί στην κάμερα και να αποχαιρετά το κοινό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share